Workshop moodboard maken2018-08-09T14:43:02+00:00
workshop moodboard maken arnhem

Ken je dat? Dat alle plaatjes uit een tijdschrift of van Pinterest je aanspreken en dat je geen keuze kan maken? Of dat je in een winkel staat en niet weet wat te kiezen, omdat je alles mooi vindt?

Dan is het tijd om je eigen woonstijl te ontdekken! Wat past bij jou? En wat past bij jouw interieur?

Je bent echt niet de enige die het lastig vindt om keuzes te maken. Veel van mijn klanten weten eigenlijk niet goed welke stijl bij ze past en zijn daardoor niet tevreden over de inrichting van hun huis. En dat is jammer, want een fijn (t)huis is juist zo belangrijk!

Je eigen stijl ontdekken is helemaal niet moeilijk. Door te kijken naar wat je nou eigenlijk mooi vindt aan de plaatjes die je inspireren kom je al een heel eind. Tijdens de workshop moodboard maken gaan we samen op ontdekking naar jouw stijl!

Ja, ik meld mij aan voor de workshop moodboard maken in Arnhem voor slechts 29,50 en wil mijn eigen woonstijl ontdekken! 

Ik meld mij aan voor de workshop op dinsdagavond 4 september
Ik meld mij aan voor de workshop op zaterdagmiddag 22 september
Ik meld mij aan voor de workshop op vrijdagavond 26 oktober

Als je je aanmeld voor een workshop moodboard maken in september of oktober maak je automatisch kans op een GRATIS interieuradvies van een uur t.w.v. 75 euro!

Wat is een moodboard?

Een moodboard is een collage; een verzameling foto’s en afbeeldingen die in één oogopslag laat zien welke sfeer je in een interieur wilt neerzetten. Het vormt het uitgangspunt voor een interieurontwerp.

Door het maken van een moodboard krijg je een duidelijk beeld wat je wel, en niet, mooi vind. Met een moodboard kan je weloverwogen keuzes maken bij de inrichting van jouw huis. Een moodboard helpt je doelgericht te winkelen. Geen miskopen meer, maar eindelijk een huis wat bij je past.

Recensies

Deze deelnemers gingen je al voor:

Jennifer: Erg leuk en inspirerend. Door Ilses aanpak werden we uitgedaagd om ‘uit ons hoofd en meer naar ons gevoel’ te gaan, wat mooie en verrassende maar kloppende resultaten opleverde! Ondertussen gaf Ilse aan de hand van meegebrachte foto’s nog leuke adviezen voor de betreffende ruimte en hoe bijv. een paar kunstwerken anders op te hangen waardoor het geheel wat spannender wordt. Kortom aan het eind van de avond gingen we vol inspiratie en zin om aan de slag te gaan weer naar huis.

Bea: Super leuke en leerzame workshop moodboard maken gehad. Erg verrassend resultaat, maar wel helemaal ik. Zeker een aanrader om ook eens te doen!

collage moodboard
Ik meld mij aan voor de workshop op dinsdagavond 4 september
Ik meld mij aan voor de workshop op zaterdagmiddag 22 september
Ik meld mij aan voor de workshop op vrijdagavond 26 oktober

Praktische informatie

De workshop vindt plaats in mijn werkruimte aan huis op de Thomas J. Witteroosstraat 108 in Arnhem. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.

Heb je al staaltjes, kleuren of plaatjes verzameld die jou inspireren? Neem deze dan vooral mee! Vergeet ook je foto’s niet en eventueel stalen van de spullen die je al in huis hebt.

Liever een privé workshop volgen met vriendinnen, familie of collega’s? Dat kan al vanaf vier personen! Stuur mij een mailtje voor meer informatie.

Deze workshop wordt ook gegeven door Jantien Broere in Didam en Paulette Dijkema in Zutphen.

* Op de workshop moodboard maken zijn de algemene voorwaarden van InteriorTwin van kracht.

Programma workshop moodboard maken

De workshop moodboard maken duurt ongeveer 2,5 uur. Tijdens de workshop vertel ik je meer over het maken van een moodboard en over de verschillende woonstijlen. Daarna ga je zelf aan de slag met het maken van een moodboard. Vergeet niet foto’s van je interieur mee te nemen die we als basis bij het moodboard kunnen gebruiken! Door het stellen van vragen en het geven van tips help ik je bij het bepalen van je stijl.

Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van persoonlijke interieur vragen. Omdat er plek is voor maximaal 6 deelnemers is er voldoende tijd voor het beantwoorden van je vragen. Aan het einde van de workshop ga je naar huis vol met inspiratie, tips en bruikbare adviezen.

Ik meld mij aan voor de workshop op dinsdagavond 4 september
Ik meld mij aan voor de workshop op zaterdagmiddag 22 september
Ik meld mij aan voor de workshop op vrijdagavond 26 oktober