Workshop moodboard maken

workshop moodboard maken - bepaal je woonstijl

Tijdens een inspirerende avond gaan we aan de slag met het maken van een moodboard. Aan het einde van de avond ga je naar huis met nuttige en concrete tips voor je eigen huis!

Een moodboard is een collage; een verzameling foto’s en afbeeldingen die in één oogopslag laat zien welke sfeer je in een interieur wil neerzetten. Het vormt het uitgangspunt voor een interieurontwerp.

Door het maken van een moodboard krijg je een duidelijk beeld wat je wel, en niet, mooi vindt. Met een moodboard kan je weloverwogen keuzes maken bij de inrichting van jouw huis.

Tijdens deze avond vertel ik jullie meer over het maken van een moodboard en over de verschillende woonstijlen. Daarna gaan jullie zelf aan de slag met het maken van een moodboard. Vergeet niet foto’s van je interieur mee te nemen die we als basis bij het moodboard kunnen gebruiken!

Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van persoonlijke interieur vragen. Omdat er plek is voor maximaal 6 deelnemers is er voldoende tijd voor het beantwoorden van jullie vragen. Ik denk met jullie mee in het gebruik van kleur, meubilair en accessoires.

Wanneer: donderdag 24 mei of donderdag 5 juli van 19:00 tot 21.30 uur

Waar: Thomas J Witteroosstraat 108 in Arnhem

Kosten: 29,50 inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers

Meld je aan voor:

Deze workshop wordt ook gegeven door Jantien Broere in Didam en Paulette Dijkema in Zutphen.

* Op de workshop moodboard maken zijn de algemene voorwaarden van InteriorTwin van kracht.

BewarenBewaren

BewarenBewaren