Workshop Instagram & fotostyling

Kijk je ook wel eens naar populaire Instagram accounts en denk je dan, hoe doen ze dat toch? Wat doen zij wat ik niet doe? Wat is hun geheim?

In een interactieve middag gaan Ilse Witjes en ik jullie meer vertellen over dat geheim. Vanuit onze expertise vertellen we jullie alles wat je moet weten over Instagram, fotostyling en smartphonefotografie.

Daarna gaan jullie zelf aan de slag om je eigen visuele stijl te ontwikkelen en de perfecte foto met je smartphone te maken. Wij hebben bakken vol props klaarstaan om de mooiste tafelstyling te creëren. De beste foto krijgt een leuke goodie mee naar huis! Wij lopen tijdens het interactieve gedeelte rond om jullie vragen te beantwoorden en tips te geven.

De workshop is geschikt voor elke Instagrammer: voor ontwerpers, creatievelingen, bloggers, ondernemers en voor iedereen die gewoon meer over Instagram wilt weten. Creëer het Instagram account waar je altijd al van gedroomd hebt!

De workshop wordt gegeven door Ilse Witjes (Instagramexpert @ilse.witjes, helpt bedrijven met het opzetten van hun Instagramaccount en geeft cursussen Instagram) en mij (interieurstylist & blogger met meer dan 33.000 volgers op Instagram @ilsevanelleswijk).

Ilse van Elleswijk en Ilse WitjesWat gaan we doen?

– Tips & tricks om te groeien op Instagram
– Instastories, hoe werkt het eigenlijk?
– Fotostyling: hoe vertel je jouw verhaal in foto’s
– Mobiele fotografie: zo maak je de perfecte foto
– Style de mooiste tafel en post je beste foto op Instagram

We sluiten de workshop af met een borrel waarin we de winnaar bekend maken. Tijdens de borrel is er volop tijd om na te praten over de middag.

Inbegrepen: koffie, thee en borrel achteraf met drankjes en hapjes.
Meenemen: smartphone

Wanneer: 23 maart 2017 van 13:00 tot 17:00 uur

Waar: Fonteinallee 22, Doorwerth De workshop vindt plaats in het inspiratie atelier bij Frank Pouwer, een bedrijf in historische bouwmaterialen in een oude, industriële steenfabriek.

Kosten: 99,95 euro incl btw.

Bestel je kaartje hier: Workshop Instagram & fotostyling 

Wil je graag meer leren over social media en heb je behoefte aan meer verdieping? Dan is de cursus social media misschien wat voor jou!

winkel frank pouwer

keuken frank pouwer

inspiratieatelier frank pouwer

BewarenBewaren