Samenwerken / Adverteren2018-11-01T09:58:53+00:00

Wat leuk dat je interesse hebt in een samenwerking met mij!

InteriorTwin is een persoonlijke interieurblog, gerund door Ilse van Elleswijk, vol met wooninspiratie, shoptips, DIY-ideeen en meer. Het instagramaccount van Ilse heeft al meer dan 32.000 volgers!

Samenwerken met InteriorTwin

Ik werk regelmatig samen met bedrijven om hun merk en/of product te promoten. Omdat elk bedrijf naar een andere manier van promotie op zoek is heb ik verschillende mogelijkheden voor een samenwerking, zowel voor een eenmalige samenwerking als een langdurige samenwerking. Afhankelijk van jouw wensen maak ik een passend voorstel. Ik werk samen met grote namen als Philips, Histor en Blokker en met kleinere bedrijven zoals webshops, ontwerpers en winkels.

PR bureaus: Organiseer je een uniek event, heb je een leuk nieuwtje of een mooi product? Je kan mij altijd vrijblijvend iets toesturen. Kijk voor meer informatie op de contactpagina.

Commerciële samenwerkingen: Ik publiceer regelmatig redactionele artikelen, reviews en winacties. Ook maak ik sfeerfoto’s van jouw product. Voor commerciële samenwerkingen vraag ik een financiële vergoeding. In ruil hiervoor krijg je vermeldingen op social media en mag je de sfeerfoto’s ook gebruiken voor je eigen social media-kanalen. Mail mij je wensen en ik stuur je z.s.m. mijn prijslijst toe. Als blogger ben ik verplicht vermelding te maken van een samenwerking, dit doe ik door dit onder aan mijn blog te vermelden of door de volgende afbeelding te gebruiken:

samenwerking bedrijven

Ook de volgende manieren van samenwerking zijn mogelijk:

– adverteren op social media

– gastblog (alleen voor bloggers, niet voor commerciële partijen)

– samenwerking op maat

Met deze merken en bedrijven heb ik o.a. al samengewerkt:

Ik bepaal altijd of een aanbieding bij InteriorTwin past en of het interessant is voor de volgers van InteriorTwin.

Bereik*:

– 32.400 volgers op Instagram

– 11.400 unieke bezoekers per maand op www.interiortwin.com

– 17.900 pageviews per maand

– 2.900 likes op Facebook

* Laatste update cijfers oktober 2018

Meer informatie

Ben jij enthousiast geworden over een samenwerking? Mail dan naar ilse@interiortwin.com voor meer informatie. Of bel mij op 06-10056969.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren