Samenwerken / Adverteren

Wat leuk dat je interesse hebt in een samenwerking met InteriorTwin!

InteriorTwin is een persoonlijke interieurblog, gerund door Ilse van Elleswijk, vol met wooninspiratie, shoptips, DIY-ideeen en meer. Het instagramaccount van Ilse heeft al meer dan 33.000 volgers!

Samenwerken met InteriorTwin

PR bureaus: Ik vind het hartstikke leuk om op de hoogte gehouden te worden van de leukste nieuwtjes en trends op interieurgebied. Organiseer je een uniek event, heb je een leuk nieuwtje of een mooi product? Je kan mij altijd vrijblijvend iets toesturen. Kijk voor meer informatie op de contactpagina.

Commerciële samenwerkingen: Ik publiceer regelmatig redactionele artikelen, reviews en winacties. Ook maak ik sfeerfoto’s van jouw product. Voor commerciële samenwerkingen vraag ik financiële vergoeding. In ruil hiervoor krijg je meerdere vermeldingen op social media en mag je de sfeerfoto’s ook gebruiken voor je eigen social media-kanalen. Mail mij je wensen en ik stuur je z.s.m. mijn tarief toe. Als blogger ben ik verplicht vermelding te maken van een samenwerking, dit doe ik door dit onder aan mijn blog te vermelden of door de volgende afbeelding te gebruiken:

samenwerking bedrijven

Ook de volgende manieren van samenwerking zijn mogelijk:

– adverteren op social media

– gastblog

– samenwerking op maat

Met deze merken heb ik o.a. al samengewerkt:

Ik bepaal altijd of een aanbieding bij InteriorTwin past en of het interessant is voor de volgers van InteriorTwin.

Bereik*:

– 33.300 volgers op Instagram

– 4.800 unieke bezoekers per maand op www.interiortwin.com

– 6.100 pageviews per maand

– 2.700 likes op Facebook

* Laatste update cijfers maart 2018

Meer informatie

Ben jij enthousiast geworden over een samenwerking? Mail dan naar ilse@interiortwin.com voor meer informatie. Of bel mij op 06-10056969.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren