Een fijne en inspirerende plek om thuis te komen, dat wil toch iedereen?

Ik ben Ilse, 32 jaar, en verslaafd aan alles wat te maken heeft met interieur.

Als jong meisje was ik al bezig om mijn slaapkamer steeds mooier te maken. Ook bij vriendinnen was ik aan het slepen met meubels en accessoires om hun kamer nog net even wat gezelliger te maken.

Hoe ouder ik werd, hoe meer ik doorkreeg dat het niet voor iedereen zo makkelijk is om met wat kleine veranderingen een gezelliger huis te maken. En hoe vaker het gebeurde dat mijn hulp werd ingeschakeld bij de inrichting.

“Super blij zijn we met het advies! Er is rust in de kamer! Heel erg bedankt Ilse!”
“Goed, duidelijk, verrassend advies en erg goed geholpen. Ilse voelde ons goed aan!“

Voor mij was dat het moment om iets met mijn passie te gaan doen. Na het volgen van een opleiding Interior Design had ik voldoende kennis om mijn eigen droombaan te creëren.

Relaxhoekje in tuin met Blokker

Het is mijn doel een mooi interieur voor iedereen mogelijk te maken, het maakt daarbij niet uit wat het budget is. Of je nou designmeubels in je huis wilt, of meubels van Ikea en Kwantum, het is allemaal mogelijk. En of ik nu aan de slag mag met een totale makeover, of een uurtje kom meedenken voor wat kleine veranderingen in huis, ik vind het allebei leuk. Het belangrijkste is dat jij weer kan genieten van je huis!

En omdat ik zoveel mogelijk mensen wil inspireren op woongebied, geef ik niet alleen 1-op-1 advies. Een paar keer per week verschijnt er een nieuwe blogpost op InteriorTwin. Shoptips, wooninspiratie, DIY-projecten en meer. Ik beantwoord zelfs 1 keer in de twee weken een woonvraag van mijn volgers op mijn YouTube-kanaal!

Voor mijn blog werk ik regelmatig samen met creatievelingen, webshops en andere ondernemers. Hoe leuk is het dat ik meer bekendheid kan geven aan een mooi merk, uniek product of nieuw ontwerp?

Hoe je mij kan bereiken

Wordt het nu echt tijd om wat aan je interieur te gaan doen? En kom je er zelf niet uit?

Bel mij dan. Mijn nummer is 06-10056969. Of stuur mij een mailtje. Je kan mij ook online vinden op Instagram, Facebook, Youtube en Pinterest.

Altijd op de hoogte van de nieuwste wooninspiratie

Een paar keer per week komt er een nieuwe blogpost met wooninspiratie online.

Ik laat je graag weten wanneer de nieuwste blogpost online staat. Kosteloos. Zodat je nooit meer een blogpost hoeft te missen.

Je hoeft je alleen maar in te schrijven voor de nieuwsbrief.(En als je geen mailtjes meer wilt ontvangen kan je je met één muisklik weer uitschrijven)

Liefs,

Ilse – InteriorTwin