Interieuradvies Totaal

Ga je verhuizen? Of wil je een ruimte een make over geven? Dan is een Interieuradvies Totaal ideaal.
Bij een Interieuradvies Totaal kom ik naar je toe om je wensen te bespreken. Ook leg ik tijdens het intakegesprek mijn werkwijze uit. Hierna ga ik aan de slag met het advies.Het advies bestaat uit:

– Moodboard
– Kleur- en materiaaladvies
– Plattegrond met indeling
– Shoplist met meubels en accessoires

Kosten: € 445 per ruimte

portfolio appartement Duiven

Extra opties:

– Verlichtingsplan € 60 per ruimte in combinatie met een totaal interieuradvies of € 100 voor alleen een verlichtingsplan.
– 3D-tekening per ruimte € 245 in combinatie met een totaal interieuradvies.- Verlichtingsplan en 3D-tekening per ruimte gecombineerd met een totaal interieuradvies € 275.- Moodboard voor extra ruimtes € 80 per ruimte.

Interieuradvies to go

Lukt het je niet om van je huis je thuis te maken? Ontbreken de puntjes op de i nog bij de inrichting? Ik help je graag met de finishing touch. Hiervoor kom ik bij je thuis en kijken we samen ter plekke wat er nog verbeterd kan worden aan de inrichting. Ik geef je advies aan de hand van praktische tips en tools waar je daarna zelf mee aan de slag kan. Een kleurtje op de muur, de bank op een andere plek, extra accessoires voor meer gezelligheid of net wat meer verlichting in huis, dit kan allemaal al een enorm verschil maken.

Afhankelijk van je wensen kan een interieuradvies to go meestal al binnen 1 a 2 uur worden afgerond. Het is handig om voorafgaand aan de afspraak al wat vragen te verzamelen.

Kosten: € 65 per uur*. Bij een interieuradvies van 2 uur of meer krijg je achteraf een moodboard opgestuurd van het besproken advies.

* Woon je verder dan 25 km van Arnhem? Dan geldt er een meerprijs. Hier maken wij vooraf afspraken over.

Online interieuradvies

Woon je te ver van Arnhem voor een interieuradvies to go, maar wil je graag wel tips en adviezen hoe je van je huis een thuis kan maken? Dan is een online interieuradvies ideaal!

Bij een online interieuradvies mag je maximaal 4 gerichte vragen stellen, bijvoorbeeld: ‘op welke plek kan ik het beste de eettafel neerzetten?’ ‘ik wil een nieuwe bank, welke bank past hier het beste?’ of ‘welke soort en kleur raambekleding kan ik het beste kopen voor in de woonkamer?’ Stuur hierbij een aantal foto’s op van de huidige situatie en ik zal je vragen beantwoorden en je tips geven voor de inrichting.

Een online interieuradvies kan per mail of per skype gegeven worden, afhankelijk van je wensen. Ook is een telefonische toelichting mogelijk.

Kosten: € 80 voor maximaal 4 gerichte vragen.

Maatwerk advies

Heb je andere wensen? Wil je hulp bij de uitvoering van het advies? Zoek je een shopcoach die je kan begeleiden bij de koop van meubels en accessoires in de winkel? Ook hier help ik je graag bij.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

BewarenBewaren