Interieuradvies

Je eigen huis inrichten is een lastige klus. Welke kleuren gebruik je, waar passen welke meubels en waar kun je al je spullen nu het beste in kwijt? Je hebt vast ook wel meegemaakt dat je achteraf spijt had van keuzes die je hebt gemaakt. Zonde van je geld. Met goed interieuradvies voorkom je dat je geld uitgeeft aan spullen die je achteraf toch beter niet had kunnen kopen. Ook bespaar je een hoop tijd met het inhuren van een interieurstylist. Je krijgt namelijk een kant-en-klaar plan waar je direct mee aan de slag kan. Ontdek wat ik als interieuradviseur voor jou doe en hoe ik je geld bespaar.

Mogelijkheden interieuradvies:

  • Totaal interieuradvies
  • Interieuradvies to Go
  • Online Interieuradvies
  • Maatwerk interieuradvies
  • Shopadvies
  • Kadobon

Interieuradvies Totaal

Ga je verhuizen of wil je een ruimte een make over geven? Zelf geen idee of inspiratie? Dan kies je voor Interieuradvies Totaal. Bij een Interieuradvies Totaal kom ik naar je toe om je wensen te bespreken. Ook leg ik tijdens het intakegesprek mijn werkwijze uit. Je krijgt dan:

  • Een moodboard; kom alvast in de sfeer
  • Kleur- en materiaaladvies; kleuren en materialen die bij jou passen, je hoeft ze zelf niet meer uit te zoeken
  • Plattegrond met indeling; niet meer zelf schuiven met meubels, direct een ideale inrichting
  • Shoplist met meubels en accessoires; je hoeft zelf niet te zoeken en krijgt een kant en klaar boodschappenlijstje.

Met Interieuradvies Totaal krijg je het complete plaatje. Je hoeft alleen alles nog zelf in te richten. En je voorkomt miskopen. Voor Interieuradvies Totaal betaal je 445,- per ruimte.

portfolio appartement DuivenExtra opties bij een totaal interieuradvies:

Verlichtingsplan 60,- per ruimte in combinatie met een totaal interieuradvies of 100,- voor alleen een verlichtingsplan.

3D-tekening per ruimte 245,- in combinatie met een totaal interieuradvies.

Verlichtingsplan en 3D-tekening 275,- per ruimte gecombineerd met een totaal interieuradvies.

Moodboard voor extra ruimtes 80,- per ruimte.

Interieuradvies Totaal aanvragen

Interieuradvies to Go

Lukt het je niet om van je huis je thuis te maken? Ontbreken de puntjes op de i nog bij de inrichting? Als interieurstylist help je graag met de finishing touch. Hiervoor kom ik bij je thuis en kijken we samen ter plekke wat er nog verbeterd kan worden aan de inrichting. Ik geef je advies aan de hand van praktische tips en tools waar je daarna zelf mee aan de slag kan. Een kleurtje op de muur, de bank op een andere plek, extra accessoires voor meer gezelligheid of net wat meer verlichting in huis, dit kan allemaal al een enorm verschil maken.

Een Interieuradvies to Go duurt, afhankelijk van je wensen, gemiddeld 1 a 2 uur. Na een Interieuradvies to Go kan jij meteen zelf aan de slag met het advies.

Kosten: 65,- per uur*

Wil je een verslag van het mondeling advies ontvangen? Voor 50,- extra stuur ik de uitwerkingen van het advies per mail naar je op.

Interieuradvies to Go aanvragen

* Woon je verder dan 25 km van Arnhem? Dan reken ik een vergoeding voor de extra reistijd en -kosten. Dit bespreken wij vooraf zodat je weet waar je aan toe bent.

Online interieuradvies

Woon je te ver van Arnhem voor een Interieuradvies to Go, maar wil je graag dezelfde tips en adviezen ontvangen? Dan is een online interieuradvies ideaal!

Bij een online interieuradvies geef ik je antwoord op maximaal vier gerichte vragen, bijvoorbeeld: ‘op welke plek kan ik het beste de eettafel neerzetten?’ ‘ik wil een nieuwe bank, welke bank past hier het beste?’ of ‘welke soort en kleur raambekleding kan ik het beste kopen voor in de woonkamer?’ Stuur een aantal foto’s op van de huidige situatie en ik zal je vragen beantwoorden en je tips geven voor de inrichting.

Een online interieuradvies kan per mail of per skype gegeven worden, afhankelijk van je wensen. Ook is een telefonische toelichting mogelijk.

Kosten: 80,- voor maximaal 4 gerichte vragen.

Online interieuradvies aanvragen

Maatwerk interieuradvies / Shopadvies

Heb je andere wensen? Wil je hulp bij de realisatie van het interieuradvies? Zoek je een shopcoach die je kan begeleiden bij de koop van meubels en accessoires in de winkel? Ook hier help ik je graag bij. Vooraf zullen wij je wensen bespreken en zal ik een offerte op maat maken, zodat je weet waar je aan toe bent en wat jij van mij kan verwachten.

Maatwerk interieuradvies aanvragen

Kadobon

Heb jij een vriend waarbij het de hoogste tijd is dat hij wat aan zijn inrichting doet? Is de inrichting van het huis van je schoonouders zo gedateerd dat er nu toch echt wat aan moet gebeuren? Kan jouw vriendin een steuntje in de rug gebruiken en wil jij haar iets speciaals kado geven?

Geef dan een interieuradvies kado! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden voor dit originele kado.

Contact opnemen

Wil je direct antwoord op je vraag? Bel mij dan op 06-10056969.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Nieuwsgierig naar eerdere projecten? Neem een kijkje in mijn portfolio.

Ook hebben klanten hun ervaringen met InteriorTwin gedeeld.

De algemene voorwaarden vind je hier: Algemene Voorwaarden.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren