Ben je klaar met ‘zomaar’ wat doen op social media? Wil jij meer klanten, en meer omzet, via Instagram en Facebook?

  • Wil jij groeien op Instagram & Facebook?
  • Wil jij online je ideale klant bereiken?
  • Wil jij af van ‘zomaar’ wat doen op social media en doelbewust aan de slag met Facebook en Instagram?
  • Wil je leren wat, wanneer en hoe vaak je iets moet plaatsen op social media?
  • Wil jij leren hoe je goede foto’s maakt met je mobiel die WEL likes opleveren?
  • Wil jij leren hoe je tijd bespaard met het inplannen van social media?

Denk je ‘JA IK WIL?’ Dan is de cursus social media wat voor jou! Ik leer jou, met mijn kennis als influencer met meer dan 33.000 volgers op Instagram en met mijn achtergrond als interieurstylist, alle ins en outs van Instagram en Facebook zodat ook jij dit kan bereiken.

Herken je dit?

Je moet wat met social media, maar wat? Je hoort van collega-ondernemers dat je echt niet meer zonder kan, maar hebt geen idee hoe dit aan te pakken. Omdat het zo hoort, deel je af en toe een foto op Facebook en Instagram. Na heel wat gezwoeg op een goede foto en tekst ben je opgelucht dat je post eindelijk online staat. Om er tot je grote teleurstelling achter te komen dat de post alleen een paar likes van familie en vrienden oplevert. Je wilt graag meer klanten, meer omzet en meer binding met je bestaande klanten. Maar hoe? Geen idee…

Dan is de cursus social media wat voor jou!

Wat kan je verwachten?

Aan het einde van de cursus weet je:

– welke social media werken voor jou en welke niet, zodat je niet langer energie verspilt aan de verkeerde social media.

– hoe je een social media strategie opzet, zodat je weet wat, wanneer en hoe vaak je iets plaatst.

– hoe je met je mobiel een goede foto  maakt die wel likes op social media oplevert. En wil je niet zelf aan de slag met het maken van foto’s? Dan leg ik je uit hoe je aan goed beeldmateriaal komt.

– hoe je kan groeien op social media. Niet alleen in aantallen, maar ook in binding met je (nieuwe) klanten.

Tijdens de cursus gaan we direct aan het werk met jouw social media, zodat je aan het eind van de dag klaar bent voor de eerste stappen naar meer klanten en meer omzet!

De cursus wordt gegeven in kleine groepen van 4 tot 8 deelnemers, zodat er genoeg ruimte is voor groei en feedback. In de cursus kijken we vooral naar Facebook en Instagram, maar ook LinkedIn, YouTube en Pinterest komen voorbij.

Voor wie

Voor iedereen die wil groeien als ondernemer en daarbij durft te investeren in zichzelf. Of je nu starter bent of al heel wat jaren in het vak zit, als jij wil leren hoe social media voor jou kan werken dan is dit wat voor jou!

De cursus social media is uniek in zijn soort, omdat er niet alleen gekeken wordt naar de strategie, maar ook naar het maken van een goede foto. Daarom is deze cursus perfect voor stylisten, (web)winkels, bloggers, reisbureaus en elke andere ondernemer waar beeldpromotie belangrijk bij is. Ben je werkzaam in één van de volgende branches: interieur, mode, food of reizen? Dan is deze cursus iets voor jou!


Dit is wat deelnemers over deze cursus zeggen:

  • Een erg leerzame dag! Fijn dat Ilse ook de tijd nam ook naar mijn eigen account mee te kijken en praktische tips te geven.
  • Leuk en leerzaam. Ik heb weer tools om mee aan de slag te gaan!
  • Fijn dat Ilse spreekt uit eigen ervaring. Dat maakt deze cursus praktisch en duidelijk.
  • Fijne cursus en de oefeningen in de praktijk zijn erg leerzaam. Leuk dat er ook feedback is over onze eigen foto’s op Instagram!

Praktische informatie

Cursusdata

Op dit moment staat er geen nieuwe cursus gepland.

Kosten

180,00 excl btw (217,80 incl btw). Voor leden van de BNS CRISP geldt er een korting en betaal je slechts 150,00 excl btw (181,50 incl btw).

De lunch is bij de prijs inbegrepen

Wil je meer informatie? Of wil je de mogelijkheden voor een privé cursus of incompany cursus bespreken? Stuur mij dan een mailtje op ilse@interiortwin.com.

*Op deze cursus zijn de algemene voorwaarden van InteriorTwin van kracht.

Over mij

Instagram begon voor mij ooit als hobby. 30.000 volgers verder heb ik mijn baan opgezegd om mij volledig te richten op InteriorTwin. Ik werk niet alleen als blogger en influencer, maar ook als interieurstylist. In mijn omgeving word ik regelmatig gevraagd door ondernemers om hulp bij het beheren van hun social media. Een logische vervolgstap daarop is een cursus social media zodat ik elke ondernemer die in zichzelf wil investeren kan helpen.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement