Cursus social media

Herken je dit?

Je moet wat met social media, maar wat? Je hoort van collega-ondernemers dat je echt niet meer zonder kan, maar hebt geen idee hoe dit aan te pakken. Omdat het zo hoort, deel je af en toe een foto op Facebook en Instagram. Na heel wat gezwoeg op een goede foto en tekst ben je opgelucht dat je post eindelijk online staat. Om er tot je grote teleurstelling achter te komen dat de post alleen een paar likes van familie en vrienden oplevert. Je wilt graag meer klanten, meer omzet en meer binding met je bestaande klanten. Maar hoe? Geen idee…

Dan is de cursus social media wat voor jou!

Wat kan je verwachten?

Aan het einde van de cursus weet je:

– welke social media werken voor jou en welke niet, zodat je niet langer energie verspilt aan de verkeerde social media.

– hoe je een social media strategie opzet, zodat je weet wat, wanneer en hoe vaak je iets plaatst.

– hoe je met je mobiel een goede foto  maakt die wel likes op social media oplevert. En wil je niet zelf aan de slag met het maken van foto’s? Dan leg ik je uit hoe je aan goed beeldmateriaal komt.

– hoe je kan groeien op social media. Niet alleen in aantallen, maar ook in binding met je (nieuwe) klanten.

Tijdens de cursus gaan we direct aan het werk met jouw social media, zodat je aan het eind van de dag klaar bent voor de eerste stappen naar meer klanten en meer omzet!

De cursus wordt gegeven in kleine groepen van 4 tot 8 deelnemers, zodat er genoeg ruimte is voor groei en feedback. In de cursus kijken we vooral naar Facebook en Instagram, maar ook LinkedIn, YouTube en Pinterest komen voorbij.

Voor wie

Voor iedereen die wil groeien als ondernemer en daarbij durft te investeren in zichzelf. Of je nu starter bent of al heel wat jaren in het vak zit, als jij wil leren hoe social media voor jou kan werken dan is dit wat voor jou!

De cursus social media is uniek in zijn soort, omdat er niet alleen gekeken wordt naar de strategie, maar ook naar het maken van een goede foto. Daarom is deze cursus perfect voor stylisten, (web)winkels, bloggers, reisbureaus en elke andere ondernemer waar beeldpromotie belangrijk bij is. Ben je werkzaam in één van de volgende branches: interieur, mode, food of reizen? Dan is deze cursus iets voor jou!

Over mij

Instagram begon voor mij ooit als hobby. 30.000 volgers verder heb ik mijn baan opgezegd om mij volledig te richten op InteriorTwin. Ik werk niet alleen als blogger en influencer, maar ook als interieurstylist. In mijn omgeving word ik regelmatig gevraagd door ondernemers om hulp bij het beheren van hun social media. Een logische vervolgstap daarop is een cursus social media zodat ik elke ondernemer die in zichzelf wil investeren kan helpen.

Cursusdata

Donderdag 28 juni 2018 van 10.00 tot 16:00 uur in de Woonindustrie, Symfonielaan 1, Nieuwegein

Donderdag 13 september 2018 van 10:00 tot 16:00 uur in de Woonindustrie, Symfonielaan 1, Nieuwegein

Kosten

180,00 excl btw (217,80 incl btw). Voor leden van de BNS CRISP geldt er een korting en betaal je slechts 150,00 excl btw (181,50 incl btw).

De lunch is bij de prijs inbegrepen

Aanmelden / meer informatie

Bestel je kaartje voor de cursus social media hier: Cursus 28 juni 2018 en cursus 13 september 2018.

Wil je meer informatie? Of wil je de mogelijkheden voor een privé cursus of incompany cursus bespreken? Stuur mij dan een mailtje op ilse@interiortwin.com.

*Op deze cursus zijn de algemene voorwaarden van InteriorTwin van kracht.