Inspiratie: 7 x eetkamer ideeën - InteriorTwin
wooninspiratie 7 x eetkamer ideeen-1

Inspiratie: 7 x eetkamer ideeën

Ben je nog op zoek naar eetkamer ideeën? Dan is deze blog wat voor jou! Laatst plaatste ik op Instagram een oproepje voor eetkamerinspiratie. Daar kwamen zoveel leuke reacties op dat ik aan één blog met de mooiste eetkamers niet genoeg had. Vandaag daarom deel 2: 7 x eetkamer ideeën.

Scandinavisch wit wonen

Het huis van Karin van @binnen.bij.buitenhuis is een prachtig oud huis vol oude details. Door voor een rustige basis als een witte eettafel en stoelen te kiezen komen de oude details, zoals het balkenplafond en schuifdeuren prachtig tot zijn recht. Met grappige details als een oude bureaustoel en stoer servies is er meer dan genoeg inspiratie in het huis van Karin.

binnenbijbuitenhuis-1
Fotocredits: @binnen.bij.buitenhuis

Scandinavische eethoek met een boho vibe

De eetkamer van @interior_by_lein is een mooie mix tussen modern en boho. Met een strakke witte basis en design items zoals de plantenbak en eetkamerstoelen heeft ze een stevige basis gecreëerd. Aangevuld met de trends van nu zoals een rotan lamp en  mooie kussens met print heeft ze een eigentijds interieur weten neer te zetten. Love it!

interior_by_lein-1
Fotocredits: @interior_by_lein

Aardse tinten in de eetkamer

Judith van @juudithhome is als interieurstylist en content creator altijd op de hoogte van de laatste trends en weet deze als geen ander toe te passen in haar huis. Een behang met print? Geen probleem! Gecombineerd met warme grijstinten op de muur en bij de eetkamerstoelen, gouden details en een rustige witte basis heeft ze een prachtige sfeer weten neer te zetten. Op de interieurblog Juudithhome deelt Judith nog meer wooninspiratie met je.

juudithhome
Fotocredits: @juudithhome

Kleurrijk wonen

Interioraddict en colorfreak Maruska van @roestoempoes heeft een prachtig kleurrijk interieur vol met bijzonder details. Ze weet als geen ander kleuren te combineren, zonder dat het te druk of chaotisch wordt. Een gele stoel, blauwe kruk, kleurrijke woondecoratie zoals de ixxi en design items. What’s not to love? Op de kleurrijke blog roestompoes.nl is nog veel meer inspiratie van Maruska terug te vinden.

roeitompoes
Fotocredits: @roestompoes

Romantisch & bohemien

Ook de eethoek van Karin van @eenigwonen is een lust voor het oog. Met een prachtig bloemenbehang, een rotan lamp en een oudroze velvet stoel zijn er meer dan genoeg romantische details in de eethoek. De Scandinavische eetkamerstoelen maken het modern en de vaasjes met bloemen op tafel zorgen voor extra sfeer in huis. Karin deelt op de woonblog eenigwonen.nl nog veel meer interieurinspiratie.

eenigwonen-ronde-tafel-1
Fotocredits: @eenigwonen

Stoere eethoek

De eethoek van Shauni van @interieurbyshaunn is lekker stoer. Een robuuste eetkamerbank en stoelen in cognac, een stoere eettafel en industriële lampen. Ik hou ervan! De stoere accessoires op de eettafel maken het helemaal af.

interieurbyshaunn
Fotocredits: @interieurbyshaunn

Bohemien wit

De eetkamer van Shannah van @thehomerebel heeft een bohemien vibe vol met witte accenten. Door voor subtiele zwarte tinten en stoere accessoires te kiezen heeft ze een prachtige en sfeervolle eethoek gecreëerd. De witgeverfde eettafel is lekker robuust en een originele budgetoplossing om de eethoek een nieuwe uitstraling te geven. De grote stoere poster trekt meteen de aandacht en bohemien details zoals de rotan stoel en pluimen zorgen voor warmte en sfeer. Op thehomerebel.com deelt Shannah nog veel meer interieurinspiratie.

thehomerebel
Fotocredits: @thehomerebel

Wil je nog meer tips voor de eetkamer? In deze blog leg ik uit hoe je een stoere eetkamer creëert en ook laat ik je zien hoe je met dezelfde meubels 3 x een andere eetkamer creëert. Of neem een kijkje bij de mooiste keukens of monochrome interieurs.

Welke eetkamer is jouw favoriet?

Liefs,

Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven