Zo creëer je een stoere eetkamer - InteriorTwin
eetkamerstoel Daan Eleonora meubelplaats.nl_

Zo creëer je een stoere eetkamer

Ik ben zo enthousiast over de nieuwe eetkamerstoelen Daan van Meubelplaats.nl! In deze blogpost laat ik ze graag aan je zien en geef ik je tips hoe je zelf een stoere eetkamer creëert.

nieuwe eetkamerstoelen

Stoere eetkamerstoel Daan

Meubelplaats.nl is de eerste winkel in Nederland die de eetkamerstoel Daan direct uit voorraad kan leveren. Als je hem vandaag besteld, zou je hem morgen dus al in huis kunnen hebben! Eetkamerstoel Daan is een stoere eetkamerstoel met een metalen onderstel en zitgedeelte van stof. De robuuste stof doet een beetje denken aan leer en is verkrijgbaar in het groen, blauw, antraciet en cognac.

Natuurlijk koos ik voor mijn favoriete kleur groen. De eetkamerstoel Daan heeft een heerlijk zitcomfort, wat een verschil met onze vorige eetkamerstoelen! Daarnaast is de stoel ook nog eens draaibaar en is daarmee super makkelijk en comfortabel in gebruik. Eetkamerstoel Daan is van het Nederlandse merk Eleonora, een merk met kwalitatief goede meubels in de industriële, Scandinavische en vintage woonstijl.

eetkamerstoel Daan Eleonora
stoere eetkamer met groene stoffen stoelen en metalen onderstel
stoere eetkamerstoel_

De eetkamerstoelen matchen super goed bij onze stoere eethoek. In het verleden koos ik voor verschillende eetkamerstoelen aan de tafel, maar de laatste tijd werd ik er een beetje onrustig van. Daarom heb ik nu bewust gekozen voor vier dezelfde eetkamerstoelen aan onze ronde eettafel. Wat een verschil, ik ben erg blij met de stoere en toch ook chique look van deze eetkamerstoelen aan onze tafel.

Inspiratie: creëer zelf een stoere eetkamer

Wil jij ook graag een industriële eetkamer? Ik heb een aantal tips voor je.

  • Kies voor een stoere eettafel, bijvoorbeeld één van deze industriële eettafels. Tafels met een zwart stalen onderframe of van robuust hout passen perfect bij deze stijl. Natuurlijk kan je ook, net als ik zelf heb gedaan, je oude eettafel zwart verven.
  • Robuuste, stoere eetkamerstoelen passen het beste bij deze stijl. Bij voorkeur kies je voor een stoel met staal, metaal, robuuste stof en/of leer. Kunststof stoelen passen bijvoorbeeld minder goed bij deze stijl. De kleuren antraciet, groen, blauw en cognac zijn mijn favoriete kleuren voor een stoere eetkamerstoel. Laat dat nou ook toevallig de kleuren zijn waarin de eetkamerstoel Daan verkrijgbaar is!
  • Vergeet ook niet een industriële hanglamp boven de eettafel uit te zoeken. Ook hierbij geldt weer dat je het beste kan kiezen voor een lamp van metaal of staal of voor een zwarte hanglamp.
stoere eetkamer_
eetkamerstoel Daan Eleonora detail
detail stoere eetkamerstoel

Nog meer inspiratie

Wil je nog meer inspiratie voor een industriële eethoek? Meubelplaats.nl heeft, naast een online interieurwinkel, ook een showroom in Deventer. Hier kan je een deel van de collectie bekijken, je laten inspireren voor de industriële woonstijl, en natuurlijk ook even proefzitten!

Wat vinden jullie van deze stoere eetkamerstoelen? Kijk voor meer eetkamers bij deze mooie eetkamers of voor industriële inspiratie ook bij deze tips voor een stoere slaapkamer.

Liefs,

Ilse

samenwerking bedrijven

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven