Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel! Elke dinsdag verteld er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Judith haar favoriete item in huis.

Judith, vertel eens wat over jezelf

Ik ben Judith, 25 jaar en woon samen met hubby (Koos) en Maincoon (Poes) nu al bijna 5 jaar in ons jaren ’30 huisje die we van bouwval tot hoe het is nu is helemaal hebben opgeknapt. Sinds november vorig jaar ben ik fulltime bezig met mijn blog, Instagram en stylingadvies. Een droom die is uitgekomen!

Wat is jouw favoriete item in huis?

Onze schouw + tv meubel! We hebben de schouw en het tv-meubel helemaal zelf gemaakt en daar ben ik tot op de dag van vandaag zo blij mee! Iets wat ik hier in huis heel erg mistte was namelijk een openhaard. Nu hebben wij deze zelf gecreëerd dankzij een bio ethanol haardje.

bio ethanolhaard met pastoe stoel

bio ethanolhaard geïntegreerd met tvmeubel

bio ethanolhaard met schapenvacht op de grond

Staat deze altijd op dezelfde plek?

Het haardje zelf heeft wel altijd tegen deze muur aangestaan. Alleen toen was het echt nog een haardje met ombouw (en zonder schouw)…

bio ethanolhaard los tegen de muur @juudithhome

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Ik denk dat die het beste te omschrijven valt als: Scandinavisch met een blauwe touch en soms wat stoere elementen.

Shop in de stijl van Judith

Dankjewel Judith voor het delen van jouw favoriete item in huis! Wil je meer zien van Judith? Dat kan op haar interieurblog of op haar instagramaccount @juudithhome.

Wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Schrijf je nu in!

* verplichte velden

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van gratis e-books EN de wekelijkse nieuwsbrief met een interieurtip, overzicht van de nieuwste blogs, een kijkje achter de schermen en meer. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement.