Zijn jullie zo gek op geel in huis? Hier heb ik al jaren gele meubels en accessoires in huis. Ik heb zelfs een tijdje een okergele muur gehad. Dat bleek toch iets te heftig voor mij, maar nog steeds is geel hier in huis niet weg te denken. Gelukkig ben ik niet de enige die gek is op een (oker)geel interieur. Op Instagram kwam ik aantal toffe interieurs met een gele muur, gele stoelen of gele accessoires tegen.

Ben je nog op zoek voor inspiratie om geel in huis toe te voegen? Okergeel staat mooi bij bijna elke kleur. Of je geel nou met groen, grijs, blauw of roze combineert, de kleur geel past overal bij. Nog op zoek naar inspiratie? Neem dan eens een kijkje bij deze Instagramaccounts.

7 instagramaccounts met geel in het interieur

Een gele muur bij @jodivdam

Hoe tof is deze gele muur bij @jodivdam? Door de muur vol te hangen met schilderijen zwakt het geel wat af en past de kleur prachtig bij de rest. Als ik dit zo zie verlang ik toch wel weer een beetje terug naar mijn okergele muur!

gele muur jodivdam

Fotocredits: @jodivdam

Een gele kinderkamer bij @ashleywillems

De kinderkamer is natuurlijk de perfecte ruimte om geel toe te passen. De kleur okergeel staat dan ook heel mooi bij @ashleywillems. De basis is verder rustig waardoor de okergele stoel en woondecoratie er lekker uitspringen.

ashley willems okergele kinderkamer

Fotocredits: @ashleywillems

Geel in de slaapkamer bij @huisnummer74

Dat Joyce gek is op geel bewijst haar instagramaccount @huisnummer74 wel. Geel in de woonkamer en geel in de slaapkamer, hoe tof is dat! Sowieso is haar slaapkamer een plaatje om te zien. Geel in combinatie met heel veel groen en een prachtig fotobehang, what’s not to love?

huisnummer74 gele slaapkamer

Fotocredits: @huisnummer74

Subtiel geel bij @huisjeinmijnhart

Dat je ook met een subtiel geel kussen iets moois kan uitstralen bewijst @huisjeinmijnhart. Het gele kussen knalt er meteen lekker uit op de foto. Sowieso is alles op deze foto prachtig om te zien, geel combineert prachtig met het minimalistisch wit, vintage en de terracotta potten.

huisjeinmijnhart okergeel kussen

Fotocredits @huisjeinmijnhart

Okergele lambrisering bij @huisje.madelief

Hoe mooi is deze lambrisering bij Esra van het instagramaccount @huisje.madelief! Het okergeel combineert prachtig met de poef in cognac en het donkere sloophout. Ook de planten komen heel mooi uit voor de okergele lambrisering.

huisje.madelief okergele muur

Fotocredits: @huisje.madelief

Een okergele stoel bij @lamemechose

Jorinde van @lamemechose laat het okergeel subtiel in haar interieur terugkomen. Een okergele stoel zoals hier op de foto, maar ook okergele kussens en zelfs een okergeel vest subtiel gestyled in haar slaapkamer. Ik hou ervan!

lamemechose okergele stoel

Fotocredits: @lamemechose

Terug naar vroeger

Benieuwd hoe de okergele muur bij mij er eerst uitzag? Ik heb even moeten zoeken op mijn Instagramaccount, maar zo zag het er dus eerst uit. Zoals ik al zei, ik vond het eigenlijk te heftig. Maar als ik het nu zie begint het toch weer te kriebelen. Zal ik? Zal ik niet?

okergele muur @ilsevanelleswijk

Okergele meubels en woonaccessoires

Ook enthousiast geworden over de kleur okergeel? Met deze leuke meubels en woonaccessoires haal je iets moois in huis:

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

woontrend okergeel interieur

Wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Schrijf je nu in!

* verplichte velden

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van gratis e-books EN de wekelijkse nieuwsbrief met een interieurtip, overzicht van de nieuwste blogs, een kijkje achter de schermen en meer. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement.