Budget meubels: de 8 goedkoopste interieurwinkels van Nederland
Budget woonwinkels: de 8 goedkoopste interieurwinkels van nederlandjpg

Budget meubels: de 8 goedkoopste interieurwinkels van Nederland

Regelmatig spreek ik mensen die denken dat een mooi interieur alleen mogelijk is met dure meubels en accessoires en niet met spullen van de goedkoopste interieurwinkels. Niks is minder waar. Ook met een lager budget is een mooie inrichting mogelijk. Of beter gezegd, juist met een beperkt budget ontstaan de creatiefste en mooiste interieurs.

Het grappige is dat ik als interieurstylist juist regelmatig word ingehuurd door mensen met een beperkt budget. Omdat ze direct de juiste keuzes willen maken en geen geld willen verspillen vragen ze mijn hulp. Ik heb het al vaker gezegd, met een interieurstylist bespaar je juist geld omdat je geen miskopen hoeft te doen en een goed plan krijgt voor de inrichting van je huis. Deze binnenkijker is een mooi voorbeeld hoe je met weinig budget een mooi interieur creëert.

Maar genoeg daarover, in deze blog wil ik jullie namelijk de goedkoopste online en offline interieurwinkels laten zien waar je kunt shoppen voor een mooi interieur.

8 x goedkope online en offline interieurwinkels

IKEA

IKEA is één van mijn favoriete goedkope meubelwinkels. De laatste jaren is de collectie van IKEA enorm gegroeid en is er steeds meer te krijgen. Het allerleukst is het natuurlijk om van de meubels van IKEA een hack te maken, zodat je iets origineels wat echt bij je past in huis haalt.

Persoonlijk ben ik er niet zo fan van als een huis vol IKEA meubels staat waardoor het net een showroom lijkt. Maar door de meubels aan te passen aan jullie smaak en te combineren met andere (budget) meubels en accessoires creëer je een uniek en mooi interieur.

Mijn bureau en de ladekastjes zijn bijvoorbeeld van IKEA, maar door er een zelfgemaakt blad op te leggen en de ladekastjes te verven creëer je een uniek interieur.

Kwantum

Nog één van mijn favoriete goedkope winkels met een beperkt budget is Kwantum. De collectie van Kwantum wordt steeds leuker en leuker en tegenwoordig hebben ze echt de mooiste dingen.

Ook is het mogelijk de meubels online te bestellen, zodat je er zelf niet meer mee hoeft te slepen en de spullen thuis worden afgeleverd.

Leen Bakker

Ook Leen Bakker heeft een uitgebreide budget collectie meubels en woonaccessoires. Ik vind het heerlijk om door de winkel te lopen op zoek naar betaalbare meubels en accessoires.

Er zit (bijna) altijd wel een Leen Bakker bij je in de buurt, ideaal om inspiratie op te doen en op zoek te gaan voor nieuwe ideeën voor in huis!

Jysk

Jysk hoort natuurlijk ook in dit rijtje thuis. Met een mooi en betaalbaar assortiment meubels en accessoires kan je altijd wel iets vinden wat bij jouw budget en woonstijl past.

Een nieuwe eettafel, mooie kussens, een spiegel voor aan de muur of een lamp boven de salontafel. Meer dan genoeg keuze voor iets leuks bij jou in huis.

Woonexpress

De Woonexpress is de Nederlandse variant van IKEA, met net zulke leuke namen voor de meubels en accessoires. Vanuit het magazijn is bijna alles direct mee te nemen naar huis.

Ik kom er dan ook regelmatig, op zoek naar nieuwe goedkope meubels en interieur items om de woonkamer of slaapkamer te veranderen.

Pronto

Ook de Pronto heeft een grote collectie meubels en woonaccessoires voor ieder budget. Of je nu van de landelijke, industriële of Scandinavische woonstijl houdt: er is meer dan genoeg keuze. Een nieuwe stoel, tafel, kast of dressoir: voor een leuk prijsje heb je er vast wel een plekje voor in huis.

CASA

Nog niet zo heel lang in Nederland, maar ik ben nu al fan. CASA heeft een snel wisselende collectie meubels en woonaccessoires met een leuke prijs. Mocht de winkel nog niet bij jou in de buurt zitten dan is dat geen probleem, ook online kan je je favoriete meubels en accessoires bestellen.

Kringloopwinkel / Marktplaats

Oké, dit is misschien geen echte winkel. Maar toch hoort hij in dit rijtje thuis. Zowel in de kringloopwinkel als op Marktplaats kan je namelijk volop leuke tweedehands meubels en woonaccessoires vinden.  

En in tegenstelling tot de eerder genoemde winkels is de kans op originaliteit bij de kringloopwinkel en op Marktplaats veel groter. Je bent ook nog eens duurzaam bezig omdat een meubel of accessoire een nieuw leven krijgt. Genoeg redenen om ook hier eens een kijkje te nemen toch?

Ken jij nog andere woonwinkels met budget meubels? Laat het mij dan vooral weten in de reacties. En wil je nog meer inspiratie voor leuke woonwinkels? Bekijk dan mijn favoriete woonwinkels, vaan IKEA tot Loods 5.

Liefs, Ilse

goedkope interieur en meubel winkels nederland online en offline

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

2 gedachten over “Budget meubels: de 8 goedkoopste interieurwinkels van Nederland”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven