Wat vliegt de tijd voorbij. Nog even en we zitten alweer in 2019! Het is dan ook de hoogste tijd om het woonnieuws uit december met jullie te delen. En aangezien het de maand van kado’s is heb ik ook een leuke winactie voor jullie, dus stay tuned.De Hollandse gewoonten der kerstversiering

Intratuin heeft onderzocht hoe we kerst in huis halen. Uit dit onderzoek kwamen een aantal leuke feiten. Zo haalt 89% nog steeds een kerstboom in huis. En dan het liefst een echte. De verkoop van echte bomen t.o.v. kunstbomen stijgt de laatste jaren zelfs weer iets. Vooral op 6 december en de eerste zaterdag na Sinterklaas worden er veel kerstbomen verkocht. De helft van de Nederlanders versiert het hele huis, en niet alleen de boom. Zo’n 1/3 van de mensen versiert ook de buitenkant van het huis. Hoe zit het met jouw kerstgewoontes? Hoe versier jij het huis?

intratuin kerstonderzoek

Fotocredits Intratuin

Nieuwe collectie CASA

CASA komt in het nieuwe jaar weer met een nieuwe collectie. Zowel de coverfoto van deze pagina als deze foto beloven weer heel wat moois. Een combinatie van stoer, strak en rotan: love it! Het leuke van CASA is dat je er mooie accessoires kan kopen tegen een betaalbare prijs. Dit wordt weer rennen naar de winkel…

Casa nieuwe collectie

Fotocredits: CASA

Duurzaam kado: potjes van P’tit Pot

De potjes van P’tit Pot zijn met de hand gemaakt uit kokosnoten, door families in Vietnam. Naast dat je deze families steunt met het kopen van zo’n uniek bakje, gaat 10% van de opbrengst naar goede doelen voor kinderen. De potjes kunnen gebruikt worden voor het bewaren van je meest dierbare sieraden, je bureauaccessoires of als serveerschaaltje tijdens het kerstdiner.

Ik zei het al aan het begin: december is de maand van kado’s. Ik ontving drie prachtige potjes van P’tit Pot en zou er graag één van jullie blij mee maken. Meedoen is heel simpel. Laat in een reactie onder dit bericht achter dat je mee wilt doen en vergeet niet je mailadres achter te laten. Begin volgend jaar maak ik de winnaar bekend!

– UPDATE – Gefeliciteerd Anna, jij hebt de potjes van P’tit Pot gewonnen. Je krijgt van mij een mailtje met meer informatie.

p'tit pot

Wintercollectie Blomus

Blomus heeft een nieuwe collectie uitgebracht met producten zoals tafellinnen, kussens, plaids en vazen. Zo zijn er handgemaakte Ovalo vazen uitgevoerd in hoogwaardig gekleurd glas in blauw, groen of grijs en in transparant of matglas. Er is een smal hoog model en een lager ovaal model. De vazen zijn gemaakt van elegant, gesatineerd glas. De verschillende kleuren en maten zorgen dat je makkelijk kunt mixen en matchen.

Blomus

Fotocredits: Blomus

Dit was weer het woonnieuws voor december. In januari ben ik weer bij jullie terug met meer nieuws.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin


Wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Schrijf je nu in!

* verplichte velden

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van gratis e-books EN de wekelijkse nieuwsbrief met een interieurtip, overzicht van de nieuwste blogs, een kijkje achter de schermen en meer. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement.