Er gebeurd een hoop op interieurgebied. Nieuwe collecties, leuke nieuwtjes en meer. In deze blogpost deel ik graag een aantal van mijn favoriete nieuwtjes uit november met jullie.

Nieuws van Zuiver: kerst essentials

Nog op zoek naar leuke kado’s voor in de decembermaand? Van woon- tot eetkamer, Zuiver heeft een aantal kerst-essentials uitgelicht. Deze eigentijdse iconische items met een moderne twist passen bij iedere interieurstijl. Musthaves voor ieder budget: van €12,50 tot €489. Perfect om te geven of te krijgen! En ook na de feestdagen mogen deze eyecatchers natuurlijk gewoon blijven staan! Dit zijn mijn favorieten:

zuiver glazed bijzettafel

Glazed bijzettafel: 149 euro

zuiver bolsch tafellamp

Bolch tafellamp: 89 euro

zuiver humongous staande lamp

Humongous staande klok: 489 euro

Shady tafellamp: 149 euro

Shady tafellamp: 149 euro

Leuk kado: Blomus sieradenrek

Dit siereadenrek van Blomus, ontworpen door Justyna Poplawska, is een perfect kado voor de feestdagen. Op dit stoere design sieradenrek krijgen je kettinkjes, oorbellen en ringen een mooi plekje in het zicht. Niet langer verborgen, maar mooi uitgelicht! Dit minimalistische metalen rek heeft twee kleine met leer beklede trays waarin ringen en oorbellen kunnen worden geplaatst zonder angst voor krassen of deuken. De verschillende hoogten van het rek maken het mogelijk om zowel lange en korte kettinkjes als armbanden op te hangen.

blomus sieradenrek

Het idee achter sieradenrek Castea is om een opbergelement te ontwerpen dat de sieraden optimaal tot hun recht laat komen maar tegelijkertijd eenvoudig toegang geeft tot de verzameling. Dat is de reden waarom Justyna Poplawska ervoor heeft gekozen om Castea zwart te maken als een contrast met het zilver, goud en edelstenen. Afmetingen: H: 230,5 cm, B: 20,5 cm Prijs: € 69,95

Warme winterharten: anthurium voor extra sfeer in het interieur

In de wintermaanden maken we het vaak extra gezellig in huis. Warme kleuren zorgen voor een fijne sfeer. Bloemen en planten mogen daarbij eigenlijk niet ontbreken. De hartvormige anthurium bijvoorbeeld is past perfect bij deze tijd van het jaar. In rode, roze of paarse tinten geef je op eenvoudige wijze het interieur een warme en luxueuze uitstraling. De anthurium is verkrijgbaar zowel als snijbloem en als kamerplant.

Fotocredits: mooiwatbloemendoen

Fotocredits: mooiwatbloemendoen

De sterke anthurium heeft nauwelijks verzorging nodig. Geef de kamerplant eens per week water en om de twee weken een beetje plantenvoeding. Belangrijk is wel dat je in de wintermaanden de potanthurium niet vlakbij de verwarming of open haard zet. Zo blijft de kamerplant zonder al te veel moeite maandenlang bloeien. De snijanthurium is helemaal makkelijk. Snij de steel schuin af en zet de bloem in een laagje water van ongeveer vijf centimeter. Let wel dat je een schone vaas gebruikt. In tegenstelling tot de meeste andere bloemen houden anthuriums het water automatisch helder. Mede daarom blijft de bloem met gemak drie weken mooi in de vaas. Wil je nog langer genieten? Snijd dan de stelen wekelijks schuin af en ververs het water.

Heb jij nog een leuk woonnieuwtje wat je met mij wilt delen? Mail mij gerust op ilse@interiortwin.com en wie weet deel ik het in Woonnieuws December!

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

* Credits coverfoto: Zuiver

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan ook:Wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Schrijf je nu in!

* verplichte velden

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van gratis e-books EN de wekelijkse nieuwsbrief met een interieurtip, overzicht van de nieuwste blogs, een kijkje achter de schermen en meer. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement.