De 7 tofste DIY ideeën gespot op de KreaDoe beurs | InteriorTwin
workshops kreadoe beurs

De 7 tofste DIY ideeën gespot op de KreaDoe beurs

Vrijdag was ik aanwezig op de bloggersspot van de KreaDoe beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. De ultieme kans voor mij om een kijkje te nemen op deze creatieve beurs. Ik hou ervan om zelf aan de slag te gaan met DIY’s en kon wel weer wat nieuwe inspiratie gebruiken. En omdat ik zoveel leuks heb gespot deel ik mijn favoriete DIY ideeën op de beurs met jullie.

1. Maak je eigen macramehanger

Zelf een macramehanger maken is natuurlijk niet nieuw, maar het blijft ontzettend leuk om te doen! Zeker in deze stoere variant met stoere tak en in een trendy kleur. Op de Krea Doe beurs waren prachtige materialen te zien, zoals de mooie garen van Bobbiny bij Haak maar aan bij Sas, verkrijgbaar in talloze kleuren.

macrame hanger

2. Haak je eigen woonaccessoires

Naast macramé wandhangers kan je nog veel meer moois maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een plantenhanger of poef? Love it! Ook dit moois was te zien bij Haak maar aan bij Sas.

3. Een veer als wanddecoratie

De trend van nu: een veer van lontwol. Kies voor lontwol voor een robuust effect zoals hier op de foto bij Hearts wol & garen of maak een aantal veren aan elkaar vast op een ijzeren ring voor een grappig effect.

hangers lontwol
veren van wol

4. Stitchonomy: het nieuwe borderen

Dit gaat vast de nieuwste trend worden: stitchonomy. Dit is het nieuwe borduren, net even wat hipper en ontzettend leuk voor aan de muur. Kijk eens wat voor hippe dingen ik gespot heb bij de stand van Stitichonomy!

stitchonomy
sterrenbeeld op borduurring

5. Schilderen op canvas

Nog zo’n stoer idea: schilder een leuke tekst of mooie afbeelding op canvas. Zo’n muurhanger staat tof in elk interieur!

canvas schilderen

6. Geef je meubels een nieuw kleurtje

Uitgekeken op je meubels? Geef ze eens een nieuw kleurtje! Met deze prachtige verf ziet hij er weer uit als nieuw. Schrijf er een mooie tekst op en je hebt echt een uniek meubelstuk.

verven meubels

7. Haak er iets hips van!

Wie zegt dat haken saai is? Echt niet! De stand van Especial & More laat zien dat je echt wel iets hips voor in huis kan haken. Een cactus, monstera of leuk kussen: keuze genoeg!

stand-especial-more-krea-doe

Het leuke aan de KreaDoe beurs is dat je overal workshops kan volgen. Als je ergens leuke inspiratie ziet kan je dus direct aan de slag op één van de workshoppleinen! Ook is er nog meer op de beurs te zien, bijvoorbeeld groen of bloemen.

workshops krea doe
planten kreadoe beurs
bloomon

Genoeg inspiratie dus om zelf aan de slag te gaan! De KreaDoe beurs is vandaag, 4 november, nog te bezoeken. Geen tijd? Zet hem dan alvast voor volgend jaar in de agenda, zodat je zeker weet dat je hem niet hoeft te missen. ElsaRblog was ook op de KreaDoe beurs 2018 en deelde ook hun favorieten van KreaDoe 2018. En wil je meer beurs inspiratie? Bekijk dan ook mijn dagje uit op de huishoudbeurs.

Liefs,

Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven