My wishlist: mijn favorieten bij Tapijtcentrum Nederland | InteriorTwin
tvmeubel modern

My wishlist: mijn favorieten bij Tapijtcentrum Nederland

Het mag dan nog volop zomer zijn in Nederland, ik ben alweer druk aan het nadenken wat ik wil veranderen om er in de winter ook warm en sfeervol bij te zitten in huis. Hiervoor ging ik op zoek naar een warm vloerkleed bij Tapijtcentrum Nederland, maar tot mijn verrassing kwam ik nog veel meer leuke producten tegen. Ik laat jullie mijn favorieten zien.

Musthave in de winter: een warm vloerkleed

Een leuk vloerkleed bij de bank is wat mij betreft echt onmisbaar. In de zomer ligt er vaak een katoenen vloerkleed wat er vooral mooi uitziet, maar niet perse warm aan de voeten is. Maar als het weer wat kouder wordt vervang ik het vloerkleed het liefst voor een warm en zacht vloerkleed. En na een paar keer iets anders te hebben geprobeerd kom ik toch steeds weer uit op zwart-witte vloerkleden. Lekker neutraal en deze vervelen nooit. Op de website van Tapijtcentrum Nederland kwam ik vloerkleed ‘Spring-creme‘ en vloerkleed ‘Vintage’ tegen. Ik vind ze beide prachtig en kan eigenlijk geen keuze maken. Ik denk dat ze allebei erg mooi zouden staan in onze woonkamer. Welke is jullie favoriet?

vloerkleden tapijtcentrum
grijze bank met zwart wit vloerkleed

Een nieuwe bank?

Stiekem droom ik al heel lang van een nieuwe bank. Het liefst een cognackleurige bank waar we lekker op kunnen ontspannen. Tot mijn verrassing verkoopt Tapijtcentrum Nederland ook meubelen en kwam ik daar de prachtige bank ‘Lindo’ tegen. Dit zou zomaar mijn droombank kunnen zijn: een cognackleurige lederen bank, op zwarte pootjes. De leuningen zijn smal en strak vormgegeven en de kussens zijn juist weer lekker zacht van vorm. En mijn man zou helemaal blij worden van het loungegedeelte waar je languit op kan liggen. Dus wie weet kan ik hem wel overtuigen van een nieuwe bank!

bank lindo

Stoere barkrukken

Hoe leuk zijn de barkrukken ‘Coffee’? Lekker stoer en industrieel, ik hou ervan! Deze barkrukken zouden erg leuk staan aan onze bar in de keuken. Ik zie mijzelf daar al zitten: wijntje erbij en kijken hoe mijn man aan het koken is. Kan niet beter toch?

barkruk caffee
ontbijtbar met barkrukken

Make-over van de trap?

Uit budgetoverwegingen hebben wij ervoor gekozen onze trap te schilderen. Niet een ideale oplossing, want de verf slijt snel en overal zie je deuken en putten. Het liefst zou ik ooit de trap nog laten bekleden met mooi laminaat. En het laminaat pro – mustang zou hier heel tof voor zijn. Mooi contrasterend met de grijze vloertegels en vloer op de eerste verdieping, I like it! Door de gemêleerde look van het laminaat krijgt hij toch nog een zachte uitstraling en zou hij super staan op onze trap.

trapbelkleding tapijtcentrum-1
grijze trap en marokaanse grijze tegels

Zijn jullie ook al op zoek naar mooie meubels en accessoires voor in de winter? En hebben jullie al iets leuks gezien?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

Op zoek naar nog meer inspiratie? Lees dan ook dit:

samenwerking bedrijven

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven