7 x tuininspiratie: de mooiste tuinen gespot op Instagram - InteriorTwin
tuininspiratie instagram

7 x tuininspiratie: de mooiste tuinen gespot op Instagram

Instagram staat de laatste maanden vol met foto’s van prachtige tuinen. Zelf raak ik er super geïnspireerd door en droom ik van een grotere tuin die net zo mooi groen is als sommige plaatjes die ik zie op Instagram.

Groter zal onze tuin niet worden en aan een groenere tuin wordt hard gewerkt. In de tussentijd blijft het bij dromen. Krijgen jullie net zo veel inspiratie van deze mooie tuinen? Ik deel een aantal favorieten met jullie.

Een boho romantische tuin

Ilonka van het instagramaccount @plinka.life heeft een prachtig romantisch boho huis en bijpassende tuin. Wit, hout, pasteltinten en natuurlijk heel veel groen. Dit is echt een tuin om bij weg te dromen!

plinka.life
Fotocredits @plinka.life

Groen, stoer en boho

De tuin van Thea van het instagramaccount @leukwonen is een lust voor het oog! Heel veel groen, gecombineerd met stoere boho invloeden. Hond Otis maakt dit plaatje natuurlijk helemaal af, is het geen schat? I like it!

leukwonen
Fotocredits: @leukwonen

Een tweede eetkamer

Hoe fijn is het om van je tuin een verlengstuk van je huis te kunnen maken? Stephan van het instagramaccount @stephankaspers creëerde zo een tweede eetkamer buiten. Een stoere eettafel, vintage vloerkleed, mooi stoeltjes en natuurlijk heel veel groen maken hier een gezellige plek van!

tuinoverkapping Stephan Caspers
Fotocredits @stephancaspers

Botanische sfeer in je tuin

Nog zo’n tuin waar ik helemaal verliefd op ben is de tuin van Sonia van het instagramaccount @s.o.n.i.a.d. Ook weer een tuin met heel veel groen, maar wat Sonia heel mooi heeft gedaan is de botanische sfeer doorvoeren in de tuin.

Want de botanische sfeer is natuurlijk veel meer dan alleen maar groen: mooie rotan meubels, zachte plaids en kussens en prachtige lampionnen. Check ook zeker even Sonia’s Instagramaccount wat daar laat ze nog veel meer van haar prachtige tuin zien.

s.o.n.i.a.d
Fotocredits: @s.o.n.i.a.d

Scandinavisch groen

Kathelijne van het instagramaccount @casakatoo heeft een heerlijke loungeplek gecreëerd in haar tuin.

De Scandinavische stijl uit haar interieur heeft ze doorgevoerd in haar tuin: strak en minimalistisch met een paar mooie eyecatchers. Op deze fijne plek zou ik heel wat uurtjes kunnen zitten!

casakatoo
Fotocredits: @casakatoo

Stoer en groen

Kijk eens wat voor leuke loungeplek Anja van het instagramaccount @in_a_house heeft gecreëerd in haar tuin! Zo zie je maar weer dat groot niet altijd beter hoeft te zijn.

Anja heeft een klein intiem hoekje gecreëerd met stoere accessoires zoals een mooi vloerkleed en robuuste houtblokken als bijzettafeltjes. Met een paar mooie grote planten is het een heel fijn plekje geworden.

in.a.house
Fotocredits: @in_a_house

Basic stoer

De tuin van Sandra van het instagramaccount @miss.hop laat zich het beste omschrijven als basic stoer. Haar tuin heeft meerdere prachtige hoekjes en zitjes die ze deelt op Instagram.

Deze eethoek bijvoorbeeld is lekker robuust, maar krijgt zijn zachte uitstraling door de witte stof op de stoeltjes, de prachtige parasol en de sfeervolle lampionnen boven de eettafel. Ik hou ervan!

miss.hop
Fotocredits: @miss.hop

Van mij mag het nog wel even zomer blijven, ik geniet enorm van al die mooie tuinfoto’s op Instagram. Jullie ook? Welke tuin is jullie favoriet?

Liefs, Ilse

Op zoek naar nog meer inspiratie? Lees dan ook:

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

2 gedachten over “7 x tuininspiratie: de mooiste tuinen gespot op Instagram”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven