De 6 musthaves voor in je tuin. Heb jij ze al? - InteriorTwin

De 6 musthaves voor in je tuin. Heb jij ze al?

Dit tuinseizoen heeft weer een aantal geweldige trends. Musthaves die je gewoon MOET hebben! Omdat het je tuin gezelliger, sfeervoller of comfortabeler maakt. Heb jij ze al in huis? Ik deel een aantal favorieten met jullie.

De tafelklem

Ik heb hem al een paar jaar in huis, maar dit jaar is hij in bijna elke tuin wel terug te vinden: de tafelklem. Het staat super gezellig met wat lichtjes, lampionnen of planten eraan. Hij is te koop in verschillende kleuren, zodat er altijd wel iets naar je smaak bij zit. Kijk eens hoe mooi hij staat bij Marielle van de blog Huisjeaandehaven!

Hartman Sophie Yasmani Huisjeaandehaven blog IVIIIII-1
Fotocredits: @huisjeaandehaven

Een vlaggenlijn

Dit jaar heb ik de tafelklem omgeruild voor een vlaggenlijn in de tuin. Niet alleen heel gezellig, maar je krijgt er ook direct een vakantiegevoel van. Het weer zit dit jaar ook nog eens helemaal mee, dus het kan niet beter!

tuin

Loungekussens

Vergeet de plastic tuinstoelen waar we vroeger op zaten. Tegenwoordig mag het allemaal wat comfortabeler en luxer. Er zit echt niks zo lekker als een fijn loungekussen. Leg hem bovenop een paar pallets, het liefst in de schaduw, en je hebt een fijne plek gecreëerd waar je heel wat uurtjes goed kan toeven.

loungekussens tuin

Picknicktafel

Op Instagram zie ik ze steeds vaker voorbij komen: picknicktafels! Naast dat een picknicktafel in je tuin gewoon gezellig is, is hij ook nog eens super praktisch. Geen gedoe met stoelen, want het bankje zit er gewoon aan vast! Ook Greet van de blog Styleandsugar koos voor een picknicktafel in de tuin, staat dat niet gezellig?!

picknicktafel styleandsugar-1
Fotocredits: @styleandsugar

Lichtslinger

Om het gezellig te maken in de tuin mag een lichtslinger natuurlijk niet ontbreken. Het liefst een lekker stoere prikkabel. Zo is het ‘s avonds als het donker wordt ook nog super sfeervol.

lichtslinger voor tuin

Een buitenkeuken

Oke, deze is niet voor iedereen weggelegd. Maar heb jij genoeg ruimte in de tuin? Denk dan eens na over een buitenkeuken. De zomers hier worden steeds warmer en zo kan je echt de hele dag buiten leven. Een kraantje, een kookplaat en genoeg ruimte voor al je spullen. Hoe leuk is dat? Kijk eens hoe mooi dat staat bij @angelina_cura!

image2-1
Fotocredits: @angelina_cura
buitenkeuken angelina -1
Fotocredits: @angelina_cura

Hoeveel van deze musthaves hebben jullie al in je tuin? Of staat er misschien iets tussen wat je graag zou willen hebben?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

Op zoek naar nog meer inspiratie? Lees dan ook:

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven