Kunnen jullie je het nieuws nog herinneren dat een groot deel van de Xenos winkels omgebouwd zouden worden tot CASA? Het is eindelijk zover: morgen, op vrijdag 1 juni, opent de eerste CASA op feestelijke wijze in Utrecht!

Wat is CASA?

CASA is een eigentijdse internationale interieurwinkelketen, met vestigingen in 8 Europese landen (België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Zwitserland en Oostenrijk) en 500 winkels. Bij CASA komt het thuisgevoel op de eerste plaats. Met een kwalitatief aanbod aan decoratieve en functionele interieurartikelen wil CASA je meer laten genieten van het leven thuis.

Om dit te bereiken, kiest CASA voor betaalbare feelgoodproducten zoals decoratie- en geschenkartikelen, huishoudtextiel, keukenaccessoires en meubels voor in en rond het huis. Interieurtrends volgt CASA op de voet, waardoor het assortiment verrassend en inspirerend blijft. In vergelijking tot Xenos zal er nog veel meer meubels en woonaccessoires verkocht worden bij CASA.

xenos wordt casa

Feestelijke openingsweekend CASA Utrecht

Het komend weekend opent CASA Utrecht met een feestelijke openingsweekend met speciale acties. Zo maak je bijvoorbeeld kans op een shoptegoed van € 500, met daarbij een persoonlijk interieuradvies. Hoe leuk is dat?! CASA is gevestigd in de Utrechtse binnenstad, in Utrecht Hoog Catherijne, adres: Achter Clarenburg 20-22.

Nog meer CASA

In totaal zullen er 110 CASA’s in Nederland komen. De eerste 50 winkels openen dit jaar nog en de rest volgt in de eerste helft van 2019. Het duurt dus vast niet lang voor er ook een winkel bij jou in de buurt komt! Meer informatie? Kijk dan op www.casashops.com.

Naast de fysieke winkels komt er ook een online shop waar je je favoriete meubels en accessoires van CASA kan bestellen. In de eerste weken van juni komt de webshop in Nederland online. Dus mocht je niet willen wachten tot er een winkel in de buurt geopend wordt, en Utrecht is te ver weg, dan is de webshop te place to be!

Ik kan niet wachten om CASA te bezoeken. Jullie ook?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

 

BewarenBewaren