5 x de leukste design opbergers voor in huis | InteriorTwin
design opbergers

5 x de leukste opbergers voor in huis

Een chaoot als ik heeft nooit genoeg opbergmanden en organizers in huis. Als ik alles maar een vast plekje geef dan lukt het mij wel om mijn spullen weer terug te vinden. Maar het oog wil ook wat, dus de opbergers moeten er wel een beetje leuk uit zien. In mijn zoektocht naar mooie opbergmanden en organizers kwam ik de prachtigste design opbergmanden en organizers tegen. Benieuwd naar mijn favorieten? Lees dan snel verder.

Vitra – Uten Silo 2

Deze handige organizor is ideaal voor in de keuken, badkamer, slaapkamer of op kantoor. Dankzij de verschillende vakken kan je je belangrijkste spullen er in kwijt. Ik ben echt verliefd op de Vitra Uten Silo 2 door het prachtige design en zou hem heel graag in huis halen. Ik ben dan ook hard aan het nadenken over een plek waar dit design icoon van Vitra goed tot zijn recht zou komen. Tot die tijd blijft het bij dromen en mooie plaatjes kijken.

Vitra Uten Silo 2
Foto via MisterDesign

Muuto – Restore Mand

De Restore mand van Muuto, ontworpen door Mika Tolvanen, is perfect voor het opbergen van je tijdschriften, kranten en andere kleine spullen. Deze mand is in vele kleuren te koop waardoor hij in elk interieur past. Deze duurzame mand is gemaakt van polymeervilt (van gerecyclede petflessen) en een must in huis!

Muuto Unfold
Foto via MisterDesign

Menu – My Spot Organizer

De My Spot Organizer van Menu is de ideale manier om belangrijke papieren en brieven en mooie ansichtkaarten en foto’s op te hangen. Zo heb je je belangrijkste papieren altijd bij de hand, maar nog belangrijker: het ziet er ook nog eens mooi uit.

My Spot Organizer
Foto via MisterDesign

Ferm Living – Wire Basket Mand

Nog zo’n handige opbergmand voor in huis is de Wire Basket van Ferm Living. Door het mooie geometrische design perfect voor in een Scandinavisch interieur! De mand is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen en is ideaal om kussens, plaids, haardhout en andere accessoires in op te bergen. Voor de mand is ook een speciaal deksel te koop zodat je hem als bijzettafel kan gebruiken.

ferm living mand
Foto via MisterDesign

Vitra – O-Tidy Organizer

De O-Tidy Organizer van Vitra is ideaal voor in de keuken, slaapkamer, badkamer of studeerkamer. Zo heb je je belangrijkste items, zoals pennen, schaar, paperclips en opladers altijd bij de hand en hoef je niks meer kwijt te raken. Hier in huis wisselt hij regelmatig van plek, want hij staat eigenlijk overal mooi en is super handig.

vitra O-Tidy

Welke opberger is jullie favoriet?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

BewarenBewarenBewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven