Wooninspiratie: 5 x de mooiste vintage interieurs | InteriorTwin
vintage interieurs

Wooninspiratie: 5 x de mooiste vintage interieurs

Vintage en retro zijn weer helemaal hip! Zelf kom ik niet verder dan wat vintage producten in huis, zoals een oude weegschaal. Ik kan dan ook verlekkerd kijken naar mooie interieurs vol met vintage spullen.

Daarom vandaag de 5 mooiste vintage interieurs op de blog, plus tips hoe jij mooie vintage items scoort.

De mooiste vintage interieurs

Vintage meets scandinavian

Wie zegt dat vintage en Scandinavisch niet samengaan? Stephanie van @keklifestyle laat dit mooi zien door voor rustige vintage meubels en accessoires te kiezen, zoals een witgeverfde lockerkast en koffer. Ook de kistjes onder de kast en oude stoel zijn vintage, hoe leuk is dat?

stephanie Kek Lifestyle
Fotocredits: Stephanie Kek Lifestyle

Vintage urban jungle huis

Hoe stoer is het huis van Dunja van @dunsworld? Overal waar je kijkt zie je vintage elementen: de oude kist als salontafel, oude manden, bloempotten en kussens en zelfs de bank heeft bij Dunja een tweede leven gekregen! Door dit te combineren met heel veel planten is er een mooie combinatie ontstaan tussen vintage en een urban jungle, I love it!

Dunja @dunsworld
Fotocredits: Dunja @dunsworld

Vintage wonen in een oude boerderij

Jellina en haar man zijn stapje voor stapje een oude boerderij helemaal aan het opknappen. Ze toveren deze bijzondere woning om tot een stoer en gezellig familiehuis, vol met vintage elementen. Wat dacht je van deze vintage vakkenkast, gecombineerd met een stoere bank, houten kisten als salontafel en een industriële lamp erboven? Via @Jellinadetmar kan je nog veel meer mooie hoeken uit Jellina’s woning zien.

Jellina del Mar
Fotocredits: Jellina @Jellinadetmar

Vintage meets DIY

Ook het huis van Marina van @veel_woongeluk staat vol met vintage spullen. Het grappige is dat Marina aan veel accessoires een twist geeft door met originele DIY ideeën aan de slag te gaan. Wat dacht je van een oude kist op wieltjes of de lampen en het gewei aan een oude deur achter de bank?

veel_woongeluk
Fotocredits: Marina @veel_woongeluk

Vintage wonen in een oud herenhuis

Anne en Jan Willem hebben een huis vol vintage elementen. Deze meubels en accessoires combineren perfect met het oude herenhuis waar ze wonen, zoals bijvoorbeeld het glas in lood raam in de woonkamer. De volledige binnenkijker van dit prachtige huis is hier te bekijken.

anne en jan willem

Zelf vintage in huis halen

Ben je enthousiast geworden over deze vintage interieurs en wil je zelf ook vintage in huis halen? Op de volgende plekken scoor je de leukste vintage meubels en accessoires:

– Marktplaats staat vol met vintage spullen. De kunst is te zoeken op de juiste zoektermen, zodat je niet de hoofdprijs voor vintage meubels betaald.

– Kijk eens in de kringloop, met een beetje geluk tik je daar goedkope vintage spullen op de kop.

– Ook tweedehands markten zijn een perfecte plaats voor vintage producten.

– En wat dacht je van vintage winkels die zich volledig focussen op vintage meubels en accessoires? Je betaald misschien iets meer, maar je hoeft niet meer zelf op zoek naar die perfecte kast of tafel.

Zelf vind ik het erg leuk om vintage en industrieel te combineren, bekijk dit artikel voor tips hoe je dit doet.

Heb jij vintage spullen in huis?

Liefs,

Ilse BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven