De tofste barkrukken voor in de keuken - InteriorTwin
HAY about a stool aas

De tofste barkrukken voor in de keuken

Al eerder deelde ik met jullie hoe blij wij zijn met de ontbijtbar in de keuken. En bij een ontbijtbar, of kookeiland met zitgedeelte, horen natuurlijk mooie barkrukken.

Ook al zijn wij hartstikke blij met onze barkrukken, toch ben ik alweer aan het dromen over een paar mooie design barkrukken. Over een tijdje zou ik onze ontbijtbar namelijk willen betegelen voor een extra stoer effect en dan zijn de barkrukken ook echt aan vervanging toe. Benieuwd naar mijn favorieten? Ik laat het jullie zien.

HAY About A Stool AAS

Het verbaasd jullie waarschijnlijk niet, met 2 HAY About A Chairs in huis, dat de HAY About a Stool AAS ook op mijn favorietenlijstje staat. Zoals we van HAY gewend zijn zijn deze barkrukken mooi vormgegeven met Scandinavische kenmerken, zoals het gebruik van beukenhout en eikenfineer. De barkruk is in meerdere kleuren en hoogtes te koop, dus er is voor ieder wat wils.

Fiber Barkruk Tube MUUTO

De Fiber barkruk Tube van MUUTO is ook al zo mooi. Dit simplistische design is ontworpen door Iskos-Berlin. Ook deze barkruk is in meerdere kleuren leverbaar, maar hier is de barkruk met cognac lederen bekleding mijn favoriet. Zou dit niet mooi staan in onze zwarte keuken?

barkruk fiber muuto

Pause Barkruk WOUD

De Pause barkruk van WOUD is een totaal ander ontwerp dan de eerder genoemde barkrukken, maar daarmee niet minder mooi! Het minimalistische ontwerp wordt verkocht in een aantal opvallende kleuren zoals groen en lichtblauw.

Met een paar bijzondere details zoals het messing plaatje als voetensteun is dit een echte eyecatcher voor in de keuken.

pause barkruk woud

2D Barkruk GUBI

Ook de 2D barkruk van GUBI is weer zo’n mooi ontwerp. In de meubels van GUBI staan eenvoud, vernieuwende technieken en originaliteit centraal en dat is terug te zien in deze mooie barkruk. Het leuke aan dit model is dat hij in diverse onderstellen en bekledingen leverbaar is. Voor ieder wat wils dus!

gubi_2d_stool_07-1

Mater High Stool – Space Copenhagen

De Mater High Stool is een simplistisch design, leverbaar in zwart beukenhout. De barkruk is helemaal handgemaakt en voorzien van lederen bekleding. Is hij niet mooi?

mater kruk

Welke barkruk is jullie favoriet? Ik vind de Pause barkruk het origineelst, maar twijfel nog hoe mooi deze in onze keuken zou staan. Eerst maar eens de ontbijtbar betegelen (hopelijk lukt dat van de zomer een keer!) en dan kijken we weer verder.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

– Alle foto’s uit deze blogpost zijn verkregen via MisterDesign.

samenwerking bedrijven

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven