De tofste barkrukken voor in de keuken

//De tofste barkrukken voor in de keuken

De tofste barkrukken voor in de keuken

Al eerder deelde ik met jullie hoe blij wij zijn met de ontbijtbar in de keuken. En bij een ontbijtbar, of kookeiland met zitgedeelte, horen natuurlijk mooie barkrukken. Ook al zijn wij hartstikke blij met onze barkrukken, toch ben ik alweer aan het dromen over een paar mooie design barkrukken. Over een tijdje zou ik onze ontbijtbar namelijk willen betegelen voor een extra stoer effect en dan zijn de barkrukken ook echt aan vervanging toe. Benieuwd naar mijn favorieten? Ik laat het jullie zien.

HAY About A Stool AAS

Het verbaasd jullie waarschijnlijk niet, met 2 HAY About A Chairs in huis, dat de HAY About a Stool AAS ook op mijn favorietenlijstje staat. Zoals we van HAY gewend zijn zijn deze barkrukken mooi vormgegeven met Scandinavische kenmerken, zoals het gebruik van beukenhout en eikenfineer. De barkruk is in meerdere kleuren en hoogtes te koop, dus er is voor ieder wat wils.

Fiber Barkruk Tube MUUTO

De Fiber barkruk Tube van MUUTO is ook al zo mooi. Dit simplistische design is ontworpen door Iskos-Berlin. Ook deze barkruk is in meerdere kleuren leverbaar, maar hier is de barkruk met cognac lederen bekleding mijn favoriet. Zou dit niet mooi staan in onze zwarte keuken?

barkruk fiber muuto

Pause Barkruk WOUD

De Pause barkruk van WOUD is een totaal ander ontwerp dan de eerder genoemde barkrukken, maar daarmee niet minder mooi! Het minimalistische ontwerp wordt verkocht in een aantal opvallende kleuren zoals groen en lichtblauw. Met een paar bijzondere details zoals het messing plaatje als voetensteun is dit een echte eyecatcher voor in de keuken.

pause barkruk woud

2D Barkruk GUBI

Ook de 2D barkruk van GUBI is weer zo’n mooi ontwerp. In de meubels van GUBI staan eenvoud, vernieuwende technieken en originaliteit centraal en dat is terug te zien in deze mooie barkruk. Het leuke aan dit model is dat hij in diverse onderstellen en bekledingen leverbaar is. Voor ieder wat wils dus!

gubi_2d_stool_07-1

Mater High Stool – Space Copenhagen

De Mater High Stool is een simplistisch design, leverbaar in zwart beukenhout. De barkruk is helemaal handgemaakt en voorzien van lederen bekleding. Is hij niet mooi?

mater kruk

Welke barkruk is jullie favoriet? Ik vind de Pause barkruk het origineelst, maar twijfel nog hoe mooi deze in onze keuken zou staan. Eerst maar eens de ontbijtbar betegelen (hopelijk lukt dat van de zomer een keer!) en dan kijken we weer verder.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

– Alle foto’s uit deze blogpost zijn verkregen via MisterDesign.

samenwerking bedrijven

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2018-04-20T09:18:27+00:0015-04-2018|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: