Deens design voor in huis | InteriorTwin
Afteroom eetkamerstoel MENU

Deens design voor in huis

Design producten mogen bij mij in huis niet ontbreken. En dan bij voorkeur Scandinavisch design waarbij eenvoud en esthetiek voorop staan. Prachtig vind ik het!

Het liefst combineer ik design met tweedehands spullen en budgetkoopjes, zodat er een mooi geheel ontstaat. Vandaag deel ik graag mijn favorieten van het merk MENU met jullie. MENU is een Deens design merk met de mooiste design meubels en accessoires.

Deens design: MENU

MENU heeft een krachtige filosofie: Ze willen met hun design de wereld een stukje minder gecompliceerd maken en zorgen voor een mooiere plek. Door samen te werken met designers als Studio WM en Norm Architects bieden ze niet alleen een podium voor jong talent, maar slagen ze er ook in een veelzijdige Scandinavische collectie neer te zetten.

Hun producten, ook wel bekend als Scandinavian Design Originals, zijn tijdloos en gaan jaren mee.

MENU: betaalbaar design

Dat design niet altijd duur hoeft te zijn bewijst MENU door een aantal betaalbare design accessoires op de markt te brengen. De meest bekende is waarschijnlijk de BOTTLE GRINDER.

Dit is wat mij betreft de mooiste peper en zoutmolen voor in de keuken. Strak vormgegeven en in meerdere kleuren te koop, voor € 69 haal jij een stukje mooi design in huis.

bottle grinder peper en zoutmolen MENU

MENU: sterk in verlichting

Mijn hart gaat vooral harder kloppen van de mooie verlichting van MENU. De Tribeca Staple wandlamp en Tribeca Franklin hanglamp zijn mijn persoonlijke favorieten.

Ook dit Deens design is weer strak vormgegeven en een lust voor het oog. Beide lampen staan niet alleen mooi in een Scandinavisch interieur, maar ook in een industrieel interieur zijn dit ware eyecatchers voor in huis.

tribeca franklin hanglamp MENU

MENU: voor je urban jungle

MENU zorgt er ook voor dat je met hun collectie mee kan doen aan de nieuwste trends.

Zo hebben ze prachtige plantenpotten op poten, de Wire Base. Het leuke is dat je deze plantenpotten zelf kan samenstellen door voor verschillende hoogtes en breedtes te kiezen.

Ook kan je in plaats van een pot voor een tafelblad als basis kiezen.

wired basked MENU

MENU: design stoelen

Naast verlichting en accessoires heeft MENU ook een aantal mooie design stoelen in de collectie. De iconische WM String stoel is waarschijnlijk bij velen van jullie bekend.

Deze mooie draadstoel is ontworpen door de Nederlandse studio WM. Ook de Afteroom eetkamerstoel is een tijdloos design en een musthave voor in de eetkamer. Het minimalistisch design van deze stoel is geïnspireerd op de Bauhaus stijl.

Deze stoel is in meerdere kleurvariaties verkrijgbaar, maar het grappige is dat je ook de keuze hebt in een stoel op 3 of 4 poten. De Afteroom is zelfs als barkruk verkrijgbaar!

WM string stoel MENU
eetkamerstoelen Afteroom MENU

Hebben jullie al iets van MENU in huis? Bekijk voor meer design inspiratie ook de favorieten van Design House Stockholm.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

* Foto’s via MisterDesign

samenwerking bedrijven

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven