Maak je eigen Urban Jungle met Woonexpress| InteriorTwin
meubels studeerkamer woonexpress

Maak je eigen Urban Jungle met Woonexpress

Al eerder vertelde ik jullie hoe gek ik ben op de Urban Jungle trend. Vandaag laat ik jullie zien hoe je met de leukste meubels en woonaccessoires van Woonexpress zelf makkelijk een Urban Jungle in huis creëert. Je hebt namelijk helemaal geen groene vingers nodig voor die Urban Jungle in huis.

Een Urban Jungle maak je heel makkelijk zelf met meubels en accessoires, je hebt er helemaal geen planten voor nodig!

Woonexpress

Bij Woonexpress vind je de laatste woontrends in alle stijlen voor verrassend lage prijzen. Woonexpress heeft 11 winkels door heel Nederland en een webwinkel met de leukste meubels en woonaccessoires.

Zelf winkel ik graag bij Woonexpress. De winkels zijn altijd verrassend mooi gestyled. Er is veel aandacht besteed aan de uitstraling van de winkel en overal zijn inspirerende stijlkamers ingericht.

Extra leuk is dat de meubels en accessoires Nederlandse namen hebben zoals VELP of HOOGLAND.

Deze winkel combineert allerlei stijlen tot perfecte combinaties. Ideaal als je, net als ik, je niet wilt beperken tot maar 1 woonstijl. Een mooie styling, echt Nederlands en betaalbaar, wat wil je nog meer?

Ik laat jullie een aantal van de leukste meubels en accessoires uit de Urban Jungle collectie van Woonexpress zien.

Denk groots

Heb lef bij het creëeren van die Urban Jungle en denk groots. Beter een aantal grote meubelstukken als eyecatcher dan een heleboel kleine accessoires. Ik koos o.a. voor de armstoelen TOLBERT in groen en taupe.

Niet alleen passen de kleuren perfect bij de Urban Jungle, door de fluwelen stof en het stoere onderstel combineren deze stoelen goed bij elke interieurstijl.

Het fluweel geeft een warme uitstraling en de stiksels in de stof geven de stoel een stoere touch.

groene velvet stoel

De stoelen zitten heerlijk zacht, hier kan je met gemak heel wat uren op zitten. Ze zijn dan ook perfect voor in de studeerkamer of voor bij de eettafel.

Ook in woonaccessoires koos ik voor groot en opvallend. Met zijn afmetingen van 92,5 cm bij 65 cm is canvasdoek FICUS niet over het hoofd te zien. Alles aan deze blikvanger schreeuwt Urban Jungle. Hij doet mij een beetje denken aan mijn deurposter Monstera. Ik vind hem erg gaaf!

De spiegels UITGEEST maken het geheel helemaal af. Doordat de spiegel in twee afmetingen is uitgevoerd kan je makkelijk twee spiegels naast elkaar hangen voor een speels effect.

De details in de Urban Jungle

Natuurlijk mogen de details in de Urban Jungle niet ontbreken. Omdat ik al voor een aantal grote stukken als eyecatcher heb gekozen heb ik het met accessoires simpel gehouden. Vaas BAMBOEBLAD en decobeeld SCHILDPAD zorgen voor de finishing touch in de Urban Jungle.

velvet taupe stoel urban jungle

Alle producten op een rijtje

Armstoel TOLBERT groen en taupe – € 179,-

Canvasdoek FICUS (uit de collectie, dit canvasdoek is een mooi alternatief)

Spiegels UITGEEST – uitverkocht

Vaas BAMBOEBLAD – uitverkocht

Decobeeld SCHILDPAD – € 39,95

Tip: liever een andere interieurstijl? Neem dan eens een kijkje bij de woonstijl Hotel Chique

Wat is jullie favoriete product uit de Urban Jungle collectie van Woonexpress? In plaats van de stoere urban jungle stijl kan je ook voor een iets stijlvollere botanische sfeer kiezen.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven