De 5 gaafste wandlampen voor in huis | InteriorTwin
zithoek groene muur

De 5 gaafste wandlampen voor in huis

Weet je wat mij pas opeens opviel? De wandlamp is weer helemaal terug! Goede verlichting in huis is erg belangrijk, maar lange tijd was de wandlamp een beetje een vergeten kindje. Maar de laatste tijd zie ik de meest gave wandlampen voorbij komen. Daarom vandaag op de blog 5 x de leukste wandlampen voor in huis.

De 5 gaafste wandlampen voor in huis

De DIY wandlamp

Hoe leuk is het om zelf een wandlamp te maken? Zoals deze gave wandlamp gemaakt van een paar buizen. Niet alleen heel leuk om zelf te maken, je hebt ook meteen een unieke en originele wandlamp in huis.

En nog zo’n leuk idee: maak je wandlamp zelf van een plankdrager. Kies een snoer in een leuke kleur uit en klaar is je wandlamp. De wandlamp op deze foto heb ik in ons vorige huis gemaakt.

DIY wandlamp

Wandlampen met beweegbare arm

Lampen met beweegbare arm vind ik ontzettend stoer. Deze wandlampen zijn in allerlei kleuren en vormen te koop. Door de beweegbare arm kan je de lamp precies zo afstellen zodat hij perfect bij je wensen aansluit. Zelf hebben we de lamp zo afgesteld zodat hij net onder de geschilderde lambrisering hangt. Op deze manier valt hij extra op.

geknakte bloem

De industriële wandlamp

Ben jij ook zo gek op de industriële stijl? Dan hoort een industriële wandlamp er echt wel bij. Door zijn sobere uitstraling past hij overal mooi bij. Ook in bijvoorbeeld een Scandinavisch interieur staat een industrie wandlamp perfect.

Neon wandlampen

Naast de standaard wandlampen zijn er ook hele toffe wandlampen te koop met neon verlichting. Neon wandlampen zijn te koop in allerlei vormen en afmetingen, bijvoorbeeld als een simpel hartje, flamingo, tekst of letter. Door het ruime aanbod heb je altijd wel iets bijzonders.

De wandlamp als plafondlamp

Wie zegt dat je wandlampen alleen maar aan de muur mag ophangen? In de keuken lukte het maar niet om een leuke lamp te vinden, tot ik deze leuke wandlamp tegenkwam. En aan het plafond hangt hij net zo leuk, of misschien nog wel leuker, als aan de muur.

wandlamp als plafondlamp

Wandlampen zijn niet alleen mooi, ze zijn natuurlijk ook functioneel. Als extra verlichting in de keuken, als lampje bij het bed of als leeslamp boven de bank. De wandlamp is gewoon ontzettend handig. In welke hoek in huis kan jij nog wel wat extra verlichting gebruiken?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven