Tips voor het inrichten van de vitrinekast

//Tips voor het inrichten van de vitrinekast

Tips voor het inrichten van de vitrinekast

– Foto’s via Home@Home –

Je mooiste spullen verdienen een plekje in de spotlights. Want hoe jammer is het als je mooiste en dierbaarste spullen liggen te verstoffen in een hoekje? Een vitrinekast is de perfecte plek om deze spullen te bewaren. Ik kwam een mooie vitrinekast, of eigenlijk is het een vitrinetafel, tegen bij Home@Home. Maar voor ik daar meer over vertel geef ik jullie eerst wat inspiratie voor het inrichten van de vitrinekast!

Het inrichten van de vitrinekast

Als je niet uitkijkt ziet je vitrinekast er al snel rommelig uit. Zonde, want je wilt juist dat je mooiste spullen eruit springen. Hoe zorg je er nu voor dat vitrinekast er stijlvol uit komt te zien? Ik heb een aantal tips voor jullie:

– In dit geval is less = more. Stop de vitrinekast niet te vol met spullen. Denk er goed over na wat je in de vitrinekast wilt bewaren. Je kan namelijk van alles bewaren in de vitrinekast. Wat dacht je van foto’s, souvenirs, herinneringen aan dierbaren of kunst?

vitrinetafel Kato

– Kies zorgvuldig de kleuren en materialen uit. Zo zorg je ervoor dat het niet te druk wordt in de vitrinekast.

–  Groepeer je accessoires. Liever een groepje accessoires bij elkaar, dan alle accessoires verspreidt over de vitrinekast. Ook dit zorgt voor meer rust.

Vitrinetafel Kato

De standaard vitrinekast kennen we allemaal wel. Maar wat dacht je van een vitrinetafel? Ik kwam deze mooi vitrinetafel Kato tegen bij Home@Home. Een originele sidetabel: ideaal voor in de woon-, slaap- of studeerkamer! Door het bescheiden formaat past hij overal.

home@home bijzettafel kato

Vitrinekast Kato is gemaakt van eikenhout met een onderstel van zwart staal. Door deze originele combinatie past hij in elke inrichting, van industrieel tot landelijk en alles ertussen in. De indeling van de vitrinetafel pas je makkelijk aan. Klepje omhoog en stylen maar! Is het niet leuk om elke maand voor een ander thema te kiezen?

bijzettafel eikenhout

Wat zouden jullie stylen in deze vitrinetafel?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2018-08-02T08:30:56+00:0023-11-2017|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: