IKEA & HAY = YPPERLIG

ypperlig collectie

Ik vertelde jullie al eerder over de samenwerking tussen IKEA & HAY. En het is nu echt (bijna) zover. Vanaf oktober is de collectie verkrijgbaar! Wanneer precies? Dat is per vestiging en per artikel verschillend. Ik laat jullie alvast een paar van mijn favorieten zien.

De YPPERLIG collectie

Wat krijg je als IKEA en HAY de krachten bundelen? Een tijdloze collectie met moderne uitstraling: de YPPERLIG collectie. Er zijn minimalistische banken, stoere koffietafels en praktische accessoires uit deze collectie te koop.Eetkamerstoel YPPERLIG

stoel Ypperlig @huisgeluk

fotocredit: @huisgeluk

De eetkamerstoel uit de YPPERLIG collectie is één van mijn favorieten. Verkrijgbaar in een paar kleuren, bijvoorbeeld in het groen. Ik heb deze stoel al bij een aantal mensen op Instagram voorbij zien komen. Jenny van @huisgeluk was één van de eersten met deze stoel in huis. Staat de stoel in het groen niet mooi bij haar?

Aan de koffie met IKEA & HAY

bijzettafel IKEA en HAY

Hoe gaaf zijn deze koffietafels uit de collectie YPPERLIG? Stoer door hun zwarte tafelblad en modern en Scandinavisch door de houten tafelpoten. Ik heb mijzelf eigenlijk een koopverbod opgelet qua tafeltjes, maar ze zijn wel erg leuk…!

Lichtpuntje van HAY

bureaulamp Ypperlig @soohme

fotocredit: @soohme

Ook deze lamp ligt al verscholen in een aantal magazijnen van IKEA. Sharita van @Soohme spotte deze lamp al in de winkel en haalde hem in huis. Het leuke aan dit ledlampje is dat hij dimbaar is. Even aanraken en het licht is een stuk minder fel!

Design uit de ’50

bank YPPERLIG

Misschien nog wel het allerleukste uit de collectie: dit designbankje gebaseerd op een IKEA sofa uit de jaren ’50. De stoere poten en het klassieke karakter van deze tweezitter, ik vind alles aan dit bankje mooi! Dit bankje is vanaf februari 2018 te koop in de winkel.

En dit is nog lang niet alles, de collectie bestaat ook nog uit o.a. kussens, spiegels, eettafels en nog veel meer leuks. Dus dat wordt gewoon een kijkje nemen in de winkel, en hopen dat jouw favoriet nog op voorraad is!

Ypperlig collectie IKEA en HAY

Welk item uit de collectie ga jij in huis halen?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

*De foto’s uit deze blogpost zijn, tenzij anders aangegeven, van IKEA Nederland.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *