Kleur in huis met okergele kussens van FourFabrics

Kleur in huis met okergele kussens van FourFabrics

velvet kussens FourFabrics

Okergeel is één van de trendkleuren van dit najaar. Met deze kleur breng je warmte en sfeer in huis. Ook toe aan wat kleur in huis? Dan zijn de okergele velvet kussens van FourFabrics een musthave. En het leuke is dat je nu een okergeel kussen kunt winnen! Lees vooral door tot het einde als jij ook kans wilt maken op zo’n gaaf kussen.

Okergeel in huis

okergeel kussen FourFabrics

Het is jullie vast al wel eens opgevallen: ik ben gek op okergele accessoires! Een beetje kleur in huis geeft net wat meer pit aan een interieur. En het fijne aan geel is dat het bij heel veel kleuren goed past. Zelf combineer ik het graag met groen of blauw. Maar ook roze met okergeel is een perfect match. Of wat dacht je van de nieuwe trendkleur terracotta? Okergeel knalt er eigenlijk altijd wel lekker uit. Maar ook in een Scandinavisch huis met veel wit, zwart of grijstinten past okergeel goed. Nu het bijna herfst is vind ik deze kleur ideaal om wat meer warmte en sfeer in huis te creëren.

Okergele kussens – FourFabrics

okergeel rechthoekig kussen FourFabrics

Jullie zien het al op de foto’s: ik heb twee okergele kussens van FourFabrics nieuw in huis. De kussens zijn te koop in het vierkant (38 x 38 cm of 48 x 48 cm) of in rechthoek (48 x 28 cm).

Het leuke is dat deze kussens helemaal in de trend van het najaar passen, want okergeel en velvet zie je nu echt overal. Door de schattige bolletjes op de kussens hebben de kussens net wat meer pit en karakter en passen ze overal bij. Met deze kussens ziet de woonkamer er een stuk warmer en gezelliger uit.

okergele kussens FourFabrics

FourFabrics

FourFabrics is een jong, eigenzinnig Nederlands woonlabel en is 2 jaar geleden opgericht in Amsterdam. Een aantal keer per jaar introduceren ze nieuwe thema’s en inspirerende collecties, zoals de nieuwe okergele Velvet kussens. Een groot deel van de producten wordt in Nederland, in een beperkte oplage, gemaakt. Extra leuk is nog eens dat de kussen gemaakt worden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, met een kussen van FourFabric ben je dus ook nog eens maatschappelijk verantwoord aan het shoppen!

Je shopt bij FourFabrics niet alleen in de webshop, de producten worden namelijk ook verkocht bij Loods5.

GIVEAWAY

Ik verklapte het al aan het begin: ik mag een okergeel velvet kussen van FourFabrics in een maat naar keuze weggeven. Je kan kiezen uit een vierkant okergeel kussen (38 x 38 cm of 48 x 48 cm) of rechthoekig okergeel kussen (48 x 28 cm).

Wat moet je doen om kans te maken op een velvet kussen van FourFabrics?

– Volg FourFabrics en mij op Instagram en laat een reactie achter onder de actiefoto op Instagram.

of

– Like het actiebericht op Facebook en laat een reactie achter onder het bericht. Het wordt op prijs gesteld als je de Facebookpagina van FourFabrics ook liked.

Gele kussens FourFabrics

Op donderdag 5 oktober 2017 maak ik d.m.v. loting de winnaar bekend.

Succes allemaal!

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *