Klaar voor de herfst met loungestoel Owen

Klaar voor de herfst met loungestoel Owen

loungestoel owen - coverfoto

– Foto’s via Home@Home –

Er is één belangrijk meubelstuk wat nog ontbreekt bij mij in huis. En nu we weer langzaam richting de herfst gaan begint het toch een beetje te kriebelen en ben ik op zoek gegaan naar inspiratie. Waar ik het over heb? Over een heerlijke zachte loungestoel om in weg te zakken!

Een loungestoel is een fijn plekje om even helemaal bij te komen. In een loungestoel kan je lekker even wegdromen na een drukke dag. Kopje thee, chocola, dekentje en een goed boek erbij en niks of niemand maakt je meer gek. Of ‘s avonds laat: een glaasje wijn, hapje en wat kaarsen en je komt die plek echt niet meer af.

Loungestoel Owen

Tijdens mijn zoektocht naar een loungestoel kwam ik loungestoel Owen van Home@Home tegen. De stoel is Scandinavisch, klassiek en stoer tegelijkertijd. Door de combinatie van stijlen past de stoel in (bijna) elk interieur. Het naturel eiken zorgt voor een natuurlijke en Scandinavische look. De studs geven de loungestoel een klassiek en stoer karakter. Het grappige is dat de licht grijsgroene stof van de stoel bijna suède lijkt, maar dit is het niet. Wist je dat suède één van de trends van dit najaar is?

loungestoel owen - home@home

moderne loungestoel

De stoel staat prachtig naast de open haard,  in de erker of als extra zitplek in de zithoek. Een leuk tafeltje erbij, zoals bijvoorbeeld bijzettafel Clooney, maakt de hoek helemaal af. De stoel staat mooi op een harde koele ondergrond, zoals bijvoorbeeld een gietvloer of tegelvoer. Maar ook op een heerlijk zacht vloerkleed staat de stoel prachtig, dan valt het natuurlijke en klassieke karakter van de stoel juist nog meer op.

home@home loungestoel modern

Laat de herfst maar komen, met de loungestoel Owen ben jij helemaal klaar voor die koude, regenachtige dagen.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

* Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Home@Home.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *