O-Tidy organizer: de oplossing voor de chaoot

O-Tidy organizer: de oplossing voor de chaoot

Vitra O-Tidy organizer

Ik ben nogal een chaoot. Ik ben altijd alles kwijt. Mijn mobiel, sleutels, sieraden en nog veel meer. Op het moment dat ik de deur uit moet loop ik als een kip zonder kop te zoeken naar mijn spullen. Gelukkig heb ik daar nu een (design) oplossing voor gevonden met de O-Tidy organizer! Ik mag er ook eentje weggeven, dus lees vooral even door tot het einde van deze blog.

De O-Tidy organizer van Vitra

De Vitra O-Tidy Organiser van Vitra is de oplossing voor als je altijd alles kwijt bent. Hij is mooi qua design, verkrijgbaar in 6 kleuren en leuk in prijs. Hij is namelijk te koop voor maar € 29. De O-Tidy is ontworpen door Michel Charlot voor Vitra. De O-Tidy organizer is één van de Vitra woonaccessoires ideaal voor al je rommel, zo is er bijvoorbeeld ook de Rotary Tray van Vitra.

0-Tidy organizer wit - studeerkamer

Je kan de O-Tidy organizer voor verschillende oplossingen gebruiken. In de studeerkamer is hij ideaal om pennen, scharen, tape, touw en andere spulletjes in te bewaren. Ik bewaar mijn bureauaccessoires altijd op verschillende plekken en kan ze niet vinden op het moment dat ik ze nodig heb. Dankzij de O-Tidy kan ik ze een leuk plekje geven en hoef ik niet meer te zoeken waar de spullen deze keer weer gebleven zijn.

O-Tidy organizer wit slaapkamer

De O-Tidy is ook ideaal in de slaapkamer. Er is precies genoeg ruimte om de mobiel en sieraden op te bewaren. Geen chaos meer in de ochtend op zoek naar de mobiel en sieraden, maar gewoon rustig wakker worden met de spullen netjes op de plek.

O-Tidy organizer grijs voor dagelijkse spullen

Ik werk meestal aan de eettafel waar het al snel één grote rotzooi wordt. Kleingeld, elastiekjes, opladers, pennen: echt alles ligt door elkaar op tafel. Door de O-Tidy heb ik 1 plek waar ik mijn rotzooi kan bewaren en ziet het er een stuk netter uit. Daar zal manlief vast ook blij mee zijn!

O-Tidy organizer als etagere

Ik heb de O-Tidy ook nog getest als etagere. Ook daarvoor is hij geschikt, het lekkers was binnen no time op. Maar misschien is dit idee toch minder goed voor de strijd tegen de kilo’s en moet ik dit niet te vaak proberen : )

Giveaway

De winnaar is bekend. Gefeliciteerd Nikki, jij hebt een O-Tidy gewonnen! Stuur je mij een berichtje met je gegevens?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

35 Comments

 1. Thuisinzeeland schreef:

  Oeeeh leuk ? Ik zou heel graag de donkere willen! Leuk voor in onze trolleykast. Liggen de spulletjes van mijn vriend er niet meer zo rommelig bij hahah!

  Liefs Nikki
  @thuisinzeeland

 2. Karin Flokstra schreef:

  Ik ga helemaal voor de dark grey! Super mooi design?

 3. Kimmy schreef:

  Ik zou heel graag “the dark grey” willen ?. Zielig voor deze slordige meisje die het handig kan hebben met zo’n “O-Tidy” for me to be “needy” ?

 4. Jen Zijlstra schreef:

  De dark grey erg gaaf en super handig ?✅

 5. Anne schreef:

  Leuk!! Ik zou graag de witte winnen 🙂

 6. Danique Wes schreef:

  Mooi design en ook nog handig ideaal voor op mijn bureau! Dark Grey vind ik het mooist.

 7. Cindy schreef:

  Wat een leukerd die O-Tidy! Ik doe graag mee voor de dark grey. Praktisch voor op ons buro: een mooi plekje voor al mijn knutselspulletjes en mijn vriend tevreden met de stoere kleur! 2 vliegen in 1 klap dus!

 8. Anita H. schreef:

  Deze “überchaoot” gaat voor de donkergrijze versie.

 9. Edith Spaan schreef:

  WoW! Ik ga voor de witte! Ideaal voor mijn dochter in haar naaiatelier!

 10. Geertje Hofman schreef:

  Super gaaf! Ik zou d’r een (bij voorkeur grijs) goed kunnen gebruiken in onze werkkamer waar het soms echt een rommeltje kan worden…..

 11. Elma (stijl.el) schreef:

  Die is leuk!! Qua kleur ga ik voor de witte; voor op/bij mijn toekomstige werkplek.

 12. Hilgré schreef:

  Oehh die is leuk! Lijkt mij inderdaad super handig voor los liggende spulletjes. Alles lekker geordend voor bij het studeren. Ik ga voor de donkere variant. Fingers crossed!

 13. Tanja schreef:

  Super leuk en wat is hij veelzijdig te gebruiken! Ik doe heel graag mee voor de witte, al vind ik de donker grijze ook heel mooi staan bij jou!

 14. Gerda van Norden schreef:

  Erg leuk en praktisch.voor op het bureau van mijn vriend. Zijn bureau ligt helemaal bezaaid met van alles en nog wat.

 15. Heleen schreef:

  O dit is een geweldige oplossing. Niet voor mezelf maar voor mijn super chaotische maar wel hele lieve man. Zijn bureau is altijd een slagveld ?bij hem past het best de grijze ?

 16. Mirjam schreef:

  wauw, ik heb nu al zoveel ideeën waar ik de O-tidy ( Dark grey) goed kan gebruiken. Nieuwe slaapkamer, op tafel… ik maak graag kans!

 17. Marjolein schreef:

  Super leuke give-away. Zelf ben ik ook best rommelig en een witte zou erg van pas komen in mn nieuwe slaapkamer:)

 18. Christel schreef:

  Oh ja die zou ik graag willen winnen Hij is prachtig ?. Ik heb hier hetzelfde probleem met rondslingerende sleutels, pasjes ed. van manlief en dan kan dit op een mooi plekje terecht.. de dark grey zou hier mooi passen..

 19. Sanne schreef:

  Wat leuk ik ga voor de dark grey om mijn spullen in te verzamelen

 20. Jellina Detmar schreef:

  Tol top ben net bezig met een pc hoek te maken nou ja jan maakt hem en ik heb hem bedacht! Hij komt in de achterkamer en dan zou dit item eigenlijks niet mogen ontbreken als ik jouw blog zo lees!! Dus ik maak heeeeeel graag kans op de witte variant en als ik hem win dan zul je hem zien shinen in mijn tofste hoek bij de PC !!!! Fingers Crossed X

 21. Anouk schreef:

  De darkgrey zou super zijn voor de spullen van mijn van vriend. Die legt z’n spulleb altijd tusseb de accessoires in de kast en deze zou bij de stoere keuken passen. Erg leuk ontwerp!

 22. Marian @fijninhuis schreef:

  Gaaf!!! Dark grey zou heel stoer staan in mijn vintage huis!?

 23. Gemma schreef:

  Helemaal geweldig dit ontwerp van Vitra. Ben er dol op en ook nog superhandig!! Vind een zwarte heel erg mooi en zou echt mooi staan hier in huis!!

 24. Ilse witjes schreef:

  Oh ik doe gewoon mee zo op de valreep, deze chaoot kan wel wat opruim oplossingen gebruiken ; ) wellicht kan ik er zelfs dingen op presenteren voor mijn B&B.

 25. Feinanda schreef:

  Ideaal… ik kan er van alles mee. Als ergere met chocola en koekjes…… handig tijdens het studeren….. en zelfs voor de houten tandenborstels die op het aanrecht staan. Ik ga voor de donkere kleur. Groeten Feinanda

 26. Wendy schreef:

  Oh super! Die kan ik wel gebruiken! De donkergrijze variant graag!

 27. Annemarie Van Veelen schreef:

  Oh, I love Vitra ?
  Ik zou heel graag kans willen maken op de dark grey O-Tidy organizer!
  Nu nog beslissen waar ik hem dan zou gaan gebruiken, in de keuken, op mijn bureau, in de badkamer…. En zorgen dat mijn dochter hem niet in pikt ?

 28. Jacqueline Cremers schreef:

  Hier nog zo’n chaoot! Helemaal in love met de dark grey! Prachtig design ?
  Groetjes?
  Jacqueline X
  @jtjejtje

 29. Annelaure Cazin schreef:

  De witte!! Ik ben al een paar jaar bezig mijn apartement in Scandinavische stijl om te toveren (tot aan de kattenkrabpaal toe) en dit soort details maken het natuurlijk helemaal af!! Ik ook moet op de eettafel werken en word echt gek van de troep! Dit zou een prachtige oplossing zijn!
  Annelaure

 30. Loes schreef:

  Leukk!!
  Ik zou graag de black Grey willen voor op de eettafel 🙂

 31. Irene Bertels schreef:

  Dit zou echt dè oplossing zijn voor alle losse troepjes op ons dressoir!
  Qua kleur zou ik me laten verrassen, past beiden súper in ons interieur! ♡

 32. Sanne schreef:

  Wat een leukerd. Zou heel graag de witte willen winnen. Deze komt dan te pronken op mijn werkplek.

  Liefs Sanne

 33. Nikki schreef:

  Ohh goed dat ik dit nog op tijd lees. Leuk dat je laat zien hoe veelzijdig de O-Tidy is. De witte variant zou ideaal zijn voor al die frutsels die nu los over de eetkamertafel verspreid liggen!

 34. Yuhana Varekamp schreef:

  Zo mooi!!! White please ???

 35. Teddy schreef:

  Echt mooi ding. Op het moment ben ik met inrichten voor mijn werkkamer. Het zou mooi dark grey voor bureau zijn. :-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *