Binnenkijken in een huis vol met tweedehands meubels

Binnenkijken in een huis vol met tweedehands meubels

binnenkijken Anne en Jan Willem - InteriorTwin

Deze week mogen we binnenkijken bij Anne en Jan Willem. Een huis vol met tweedehands meubels, slimme budgetoplossingen, planten en niet te vergeten twee super lieve kittens. Ik was op slag verliefd op het moment dat ik de eerste keer bij hun op bezoek was. Gelukkig reageerde het stel enthousiast op de vraag of ik hun huis mocht fotograferen om aan jullie te laten zien. Bereid je voor op heel veel foto’s!

Een huis vol met tweedehands meubels

tweedehands meubels in een modern interieur

Het huis staat vol met tweedehands meubels. De meubels komen overal en nergens vandaan: uit de familie, van Marktplaats en uit kringloopwinkels. Anne vindt het heerlijk om op zoek te gaan naar tweedehands meubels en weet precies wat er wel en niet leuk staat in huis.

Tvmeubel van houten kistjes

tvmeubel van houten kistjes

Het tvmeubel van Anne en Jan Willem is gemaakt van houten kistjes. Niet alleen makkelijk en goedkoop, maar ook erg praktisch. Een stoer lampje erin, mooie planten erop en je hebt een origineel tvmeubel.

 

Een moderne bank in een vintage interieur

moderne bank gecombineerd met tweedehands meubels

Door de vintage meubels te combineren met een moderne bank is er een luchtig en eigentijds interieur ontstaan. Ook de moderne accessoires, zoals hippe kussens, leuk vazen en heel veel planten zorgen voor een perfecte balans van vintage meubels in een modern interieur.

kittens in een gele stoel

planten in terracotta potten

Glas-in-loodramen

retro inrichting

In de woonkamer zitten drie prachtige glas-in-loodramen. De ramen hebben vooral veel gele vlakken, naast een beetje blauw en rood. Anne heeft dan ook bewust voor gele accessoires gekozen, zodat het mooi past bij de glas-in-loodramen.

retro wonen

Nooit genoeg planten

cactus in terracotta pot

Volgens Anne kan je nooit genoeg planten in huis hebben. En dit ben ik helemaal met haar eens! Anne shopt haar planten bij budgetwinkels als Ikea en de Lidl, waardoor ze nooit teveel geld uitgeeft. En de terracotta potten zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens goedkoop. Voor een prikkie hebben Anne en Jan Willem dus een huis vol groen.

grijze bank met gele kussens

kokospalm

accessoires in de keuken

vintage bureau

Anne en Jan Willem, bedankt dat we een kijkje mochten nemen in jullie huis!

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *