Een hangstoel in huis: de 5 tofste hangstoelen

Een hangstoel in huis: de 5 tofste hangstoelen

Hangstoelen zijn helemaal hot. In de woonkamer, in de tuin, in de slaapkamer. Je ziet ze overal. Een hangstoel is dan ook heerlijk om in te luieren, dagdromen, lezen of te ontspannen. Ook ik doe mee aan deze trend. In onze logeerkamer en in de loungehoek in de tuin is een hangstoel te vinden. Wil jij ook meedoen aan deze trend maar kan je maar niet kiezen? Ik deel de 5 tofste hangstoelen met jullie. 

1. Macrame hangstoel | Loods5

Hangstoel Loods5 - InteriorTwin

Deze hangstoel van macramé is te koop voor een leuk prijsje: € 50. De stoel heeft een zomerse uitstraling. Het is heerlijk hangen in deze stoel op een zonnige dag. Klein nadeel: door de zon verkleurd het zwarte touw een beetje. Gelukkig is de stoel ook verkrijgbaar in wit en naturel!

2. Hangstoel HKliving | LiL.nl

HKliving hangstoel - InteriorTwin

foto via LiL.nl

De hangstoel van HKliving heeft een unieke vorm die ik nog nergens anders gezien heb. Door de ronde vorm is het een eyecatcher op zich. Ideaal voor in een grote ruimte om wat extra sfeer te creëren. De natural look is mijn favoriet, maar ook de zwarte stoel is lekker stoer.

3. Lazy Rezt hangstoel Coco XL | Bol.com

Lazy Rezt hangstoel - InteriorTwin

foto via bol.com

Hoe relaxed is deze hangstoel van Lazy Rezt? De meeste hangstoelen zijn van harde materialen gemaakt, maar deze hangstoel is heerlijk zacht dankzij de dikke kussens. In deze hangstoel kan je verantwoord loungen, want de stoelen worden handgemaakt in El Salvador onder goede arbeidscondities met respect voor mens en milieu.

4. Hangstoel The Classic Rotan | Moodadventures

Hangstoel Moodadventures - InteriorTwin

Deze stoere hangstoel van Moodadventures hangt bij ons in de logeerkamer. Als wij bezoek hebben kunnen zij het niet laten om even in de hangstoel te gaan zitten. De stoel zit dan ook heerlijk! Moodadventures verkoopt nog veel meer unieke hangstoelen. Kijk vooral even op hun website of er iets moois voor je bij zit.

5. Amazonas Globo Royal Hangstoel | Websa.nl

Amazonas Hangstoel - InteriorTwin

foto via www.websa.nl

Met zijn tweeën hangen is natuurlijk dubbel zo leuk als in je eentje. Dat kan gelukkig met deze Amazonas Globo Royal! En heb je zin om languit te liggen in deze xl hangstoel? Dan trap je gewoon je hangpartner eruit.

Hebben jullie genoeg inspiratie opgedaan voor een nieuwe hangstoel? Welke hangstoel is jullie favoriet?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

* Deze blogpost bevat affiliate links.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *