Shoppen: 10 x design voor minder dan 100 euro | InteriorTwin
design voor minder dan 100 euro

Shoppen: 10 x design voor minder dan 100 euro

Design hoeft niet altijd duur te zijn. Wist je dat er al veel keuze uit design is voor minder dan 100 euro? Design wordt zo ook leuk om als verjaardagskado te vragen, onder de kerstboom te leggen of je partner mee te verrassen. En natuurlijk mag je jezelf ook best een keer met een design aankoop verwennen. Ik laat jullie 10 toppers zien die zo op elk verlanglijstje kunnen.

Bottle Grinder (Peper en zoutmolen) – Menu

Bottle Grinder - Menu
Foto via MisterDesign

Het is een traditie om een pasgetrouwd stel een peper en zoutstelletje kado te doen. Maar vergeet die lelijke, ouderwetse peper en zoutstelletjes. Met de Bottle Grinder van Menu heb je een super hip kado en maak je het bruidspaar helemaal blij!

Fading World Rug – Louis De Poortere

Fading World Rug - Louis de Poortere
Foto via MisterDesign

Met dit vloerkleed van Louis De Poortere heb je een echte blikvanger in huis. Het patroon van het vloerkleed doet denken aan vroegere tijden. Dankzij de vervaagde kleuren van het vloerkleed ziet het vloerkleed er niet te druk uit en staat het mooi in elk interieur.

Wire Basket – Ferm Living

Wire Basket
Foto via MisterDesign

De Wire Basket van Ferm Living is multifunctioneel. Ideaal om kussens, plaids en andere accessoires in te bewaren. Met een Wire Basket Top erbij kan je hem ook gebruiken als bijzettafeltje. Het leuke eraan is dat zowel de mand als top in allerlei kleuren te verkrijgen zijn, zodat je altijd een originele mand hebt.

True Colour LP6 vaas – &Tradition True

True Colour LP6 vaas
Foto via MisterDesign

Vazen kan je nooit genoeg hebben. Maar deze True Colour LP6 vaas is in ieder geval wel een blijvertje. Strak vormgegeven en helemaal van nu met het gouden detail. Een simpele bloem of blad in deze vaas staat mooi, maar ook zonder groen is dit een echt pareltje in huis.

Tone wandklok – Leff Amsterdam

Tone Wandklok
Foto via MisterDesign

Een klok hoeft niet alleen functioneel te zijn, maar mag er ook best een beetje leuk uitzien. De Tone wandklok van Leff Amsterdam is meer dan een beetje leuk en met recht design te noemen. Door de matte uitstraling van de klok, verkrijgbaar in verschillende kleuren, heeft hij een strakke, rustige uitstraling en staat hij mooi in elk interieur.

Heima kandelaar – Norman Kopenhagen

Heima Kandelaar - Normann Copenhangen

De Heima Kandelaar was 1 van de eerste kandelaars die ik kocht. Minimalistisch qua ontwerp en robuust door de matzwarte look. De kandelaar heeft een simpel ontwerp en met 4 witte kaarsen ziet het er rustig uit. Heb je het liever wat spannender, kies dan voor kaarsen in een opvallende kleur.

Half Moon dekbedovertrek – Ferm Living

Half Moon dekbedovertrek
Foto via MisterDesign

Wat mij betreft is de grafische trend nog lang niet voorbij. Hoe gaaf is dan ook dit dekbedovertrek van Ferm Living? Het geeft instant sfeer aan je slaapkamer. Het leuke aan design dekbedovertrekken is dat je met betaalbaar design meteen een groot effect bereikt.

Rabbit – Kaj Bojensen

Rabbit konijn
Foto via MisterDesign

Dit design konijn van Kay Bojesen is al ontworpen in 1957 en nog steeds helemaal van nu. Niet alleen leuk voor in de kinderkamer, dit konijn mag best een plekje in het zicht in de woonkamer krijgen. Ook leuk om te combineren met één van Kay’s andere design dieren!

New York Poster – Ehrenstrahle & Wagnert

New York Poster
Foto via MisterDesign

Ik ben gek op posters. Deze design poster van Ehrenstrahle & Wagnert vind ik dan ook erg gaaf. Wil je liever een andere poster? Er is nog een New York en Paris poster van dit duo te koop bij Misterdesign.

Folded Low Vaas – Menu

Folded Low Vaas
Foto via MisterDesign

Is deze Folded Low Vaas van Menu niet mooi? De prachtige vorm, gegoten in keramiek en verkrijgbaar in drie prachtige kleuren. Deze vaas komt bovenaan mijn verlanglijstje te staan!

Welke van deze design accessoires is jullie favoriet?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

*Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

2 gedachten over “Shoppen: 10 x design voor minder dan 100 euro”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven