Mijn budget plantenbak: dit ging er mis en zo lostte ik het op

Mijn budget plantenbak: dit ging er mis en zo lostte ik het op

Al heel lang stond de plantenbak van Ferm Living op mijn verlanglijst. Alleen ik vond hem te duur, te klein en wilde de plantenbak graag in een andere kleur. Toevallig vond ik een budget plantenbak wat helemaal aan mijn wensen leek te voldoen. Alleen het alternatief bleek iets anders uit te pakken dan gehoopt. Gelukkig bedacht ik een hier oplossing op.Via Facebook zag ik een budget plantenbak in dezelfde stijl als de plantenbak van Ferm Living. Het fijne was dat deze in elke gewenste maat en kleur die je maar wilde te bestellen was. Hij was ook nog eens een stuk goedkoper. Helemaal blij plaatste ik een bestelling in de door mij gewenste maat en kleur en wachtte vol spanning op de plantenbak.

De budget plantenbak: wat een tegenvaller!

Een week later werd de plantenbak afgeleverd. Bij het uitpakken had ik al het gevoel dat er iets niet klopte. De plantenbak stonk nog naar verf en toen ik hem uitpakte bleek hij gewoon nat in de verpakking te zijn geduwd. Met als resultaat dat de verf helemaal niet mooi gedekt had. Ook leken de afmetingen anders dan ik verwacht had. Bij het nameten bleken ze de hoogte en lengte maten omgewisseld te hebben. Je kan je voorstellen dat ik flink baalde!

Maar ja, wat dan? Natuurlijk kan ik dit neerleggen bij de mensen waarbij ik de plantenbak besteld heb. Maar ik had de plantenbak via Facebook Messenger bij particulieren besteld en verwachte eerlijk gezegd niet dat dit makkelijk tot een oplossing zou komen. Ik heb eerder zo’n situatie gehad en het leverde toen alleen maar een heleboel boze mails op en geen oplossing. Daar had ik eerlijk gezegd geen zin in.

Planten zijn de oplossing

Ik besloot mij maar bij de situatie neer te leggen. Ik hoopte met wat leuke planten het probleem wel op te lossen. Je kan je voorstellen dat ik het nogal spannend vond toen ik de planten in de plantenbak ging plaatsen!

budget plantenbak - InteriorTwin

Gelukkig bleek die spanning niet nodig, want met wat leuke planten zie je niks meer van mijn teleurstelling. Ik heb bewust voor een combinatie van hangplanten en planten in verschillende hoogtes gekozen. Zo wordt het een speels geheel.

budget plantenbak - InteriorTwin

budget plantenbak - InteriorTwin

Deze planten kocht ik voor in de plantenbak (v.l.n.r.):

budget plantenbak - InteriorTwin

Wat vinden jullie van het resultaat?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

* Deze blogpost bevat affiliate links.

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

10 Comments

 1. Je ziet er zo helemaal niks van! Mooi hoor!

 2. Sabine schreef:

  Mooi geworden! Wel balen dat het niet was wat je hoopte maar gelukkig goed opgelost!

 3. Vind het een hele mooie plantenbak en past erg goed in je huis! Leuke selectie van planten bij elkaar πŸ™‚

 4. Tanja schreef:

  Wat een mooie plantenbak! En een heel fijn plekje heeft hij daar. Gelukkig uiteindelijk goed afgelopen :).

 5. Jet schreef:

  Ik vind ‘m prachtig zo! Zou hem zo bestellen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *