Een houten ladder in huis: de musthave van 2017

Een houten ladder in huis: de musthave van 2017

houten ladder in huis - InteriorTwin

De laatste tijd komen op Instagram de mooiste houten ladders in huis voorbij. In de woonkamer, slaapkamer en badkamer, overal duiken ze op. Het virus stak mij aan: ook ik wilde graag een houten ladder in huis. Alleen, ik wist eerlijk gezegd niet waar ik een ladder moest neerzetten. En ik wist ook nog niet precies wat voor houten ladder ik dan zou willen hebben. Maar nu heb ik een plekje gevonden, en de perfecte ladder! 

Waarom een houten ladder zo leuk is

Houten ladders zijn perfecte stylingitems. Planten, lampen, plaids en dekens: je kan er echt van alles aan hangen om een ruimte er gezelliger uit te laten zien. Door de open constructie van de houten ladder en de natuurlijke look staat hij mooi in elke ruimte. Dankzij de hoogte is het een speelse accessoire in ieder interieur. Ben je nog niet overtuigd? Kijk dan eens naar de volgende foto’s en ik durf te wedden dat ook jij om bent!

inspiratie houten ladders - InteriorTwin

Met de klok mee: Tanja (@Tanjavanhoogdalem): een houten ladder met een kleurtje in de slaapkamer, Karin (@kaatje_karin): de houten ladder achter de bank is door haar vader gemaakt, Chantal (@wonen_bij_chantal): een houten ladder in de badkamer, ideaal om handdoeken op te hangen.

De perfecte houten ladder

Zoals gezegd was ik de perfecte ladder nog niet tegengekomen. Toevallig kwam hij onverwachts voorbij. Van Eyoba.nl ontving ik een mail met hun nieuwste collectie, waarin de perfecte ladder stond! En ik had nog een gelukje, uit de goodiebag van de Instagrammeeting Arnhem zat nog een kadobon van Eyoba.nl. Daardoor kon ik de ladder met een leuke korting shoppen.

houten ladder in huis - InteriorTwin

houten ladder in huis - InteriorTwin

houten ladder in huis - InteriorTwin

Natuurlijk heb ik in de tussentijd ook nagedacht over een plekje voor de houten ladder. Want wat heb je aan een ladder als je er geen plek voor hebt? Ik vond de hoek bij het tvmeubel nog een beetje kil en wilde deze wat opfleuren. Er was nog net ruimte om een ladder ernaast te zetten. Voor nu heb ik nog even niks aan de ladder gehangen, maar ik heb natuurlijk alweer genoeg ideeΓ«n om de ladder te stylen. Als het zover is deel ik het resultaat natuurlijk met jullie.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 Comments

  1. Lieke schreef:

    Ik heb gisteren mijn vriend nog voor gek verklaard dat hij een houten unit in de slaapkamer wilde zetten voor kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *