Klaar in 15 minuten: een cactus deurmat

//Klaar in 15 minuten: een cactus deurmat

Klaar in 15 minuten: een cactus deurmat

Een deurmat is nou typisch zo’n ding waar je niet teveel aandacht aan besteedt, maar dat eigenlijk wel zou moeten doen. Het is namelijk één van de eerste dingen die je ziet als je een huis binnen loopt. Ik wilde heel graag een opvallende deurmat, maar kon geen deurmat naar wens vinden. Daarom besloot ik er zelf één te maken, en niet zomaar 1, maar een cactus deurmat! Het leuke aan deze deurmat is dat de DIY in 15 minuten klaar is, het kost je dus helemaal niet zoveel tijd.DIY

Benodigdheden:

– Deurmat van kokos. ik bestelde de deurmat online bij Hornbach.

– Verf in een spuitbus, o.a. te koop bij Action.

– Een simpele print van een cactus. Tip: zoek op outline cactus in Google.

– Karton

diy cactus deurmat - InteriorTwin

Werkwijze:

In plaats van een uitgebreide uitleg hoe je deze cactus deurmat kan maken besloot ik er een video van te maken. Wil je weten hoe ik deze deurmat heb gemaakt? Bekijk dan onderstaande video. Je kan je ook abonneren op het Youtube kanaal van InteriorTwin om nooit meer een video te missen.

Ik vind het resultaat super gaaf geworden. Groots effect in slechts 15 minuten tijd! Deze DIY cactus deurmat is echt door iedereen te maken. Pas natuurlijk wel even op dat je de ondergrond goed afdekt, zodat je niet per ongeluk verf spuit op de vloer. En in plaats van een cactus deurmat kan je natuurlijk ook kiezen voor een andere print. Wat dacht je van bladeren, vogels of sterren? Ook kan je natuurlijk kiezen voor een andere kleur verf. Simpel wit of een opvallendere kleur als groen of roze. Waar zou jij voor kiezen?

cactus deurmat - InteriorTwin

Let op: ik heb de deurmat nog niet buiten gelegd. Ik weet dus niet wat er gebeurd als het gaat regenen met de verf. Waarschijnlijk ga ik de deurmat eerst nog behandelen met een speciale coating.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2017-07-20T14:03:26+00:0020-07-2017|3 Comments

About the Author:

3 Comments

 1. Lennh 2 september 2017 at 22:01 - Reply

  Ik vroeg me af of je de deurmat uiteindelijk nog behandeld hebt met iets. Ik wil het cadeau doen aan iemand maar niet als het binnen no time eraf is haha

  • Ilse van Elleswijk 3 september 2017 at 07:27 - Reply

   Ik heb dat uiteindelijk niet meer gedaan. De afmetingen van de deurmat bleken iets te klein waardoor hij niet zo praktisch was in gebruik, dus ik heb hem jammer genoeg alweer snel weggehaald.

 2. Birgit van Knoppen 28 mei 2018 at 11:15 - Reply

  Wat gaaf om een eigen design te geven aan je deurmat! Hiermee geef je echt een eigen touch aan de deurmat!

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: