Uit het juiste hout gesneden - Wooden Amsterdam
Wooden Amsterdam - InteriorTwin

Uit het juiste hout gesneden – Wooden Amsterdam

– Foto’s via Wooden Amsterdam –

Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op houten spullen in huis. Hout zorgt op een natuurlijke manier voor meer warmte en sfeer in huis. En het leuke is dat hout in veel verschillende producten gebruikt wordt, zodat er voor ieder wel wat wils is. Wil jij ook meer sfeer in huis creëren door het toevoegen van houten accessoires, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is de webshop van Wooden Amsterdam een aanrader.

Wooden Amsterdam

Wooden Amsterdam is een webshop vol met meubels en woonaccessoires van hout, geschikt voor elke ruimte. Je kan in de webshop bijvoorbeeld makkelijk zoeken op de woonkamer, keuken of het kantoor. Het leuke is dat ze veel verschillende merken in de webshop verkopen, zoals LEFF Amsterdam en TOLHUIJS. En alsof dat nog niet genoeg is verkopen ze ook gadgets en accessoires, zoals zonnebrillen. Veel van de houten producten in de webshop zijn van duurzaam hout, hun motto is dan ook ‘connect lifestyle with nature’

Ik deel alvast een aantal favorieten met jullie.

Amsterdamse serveerplanken

Ik ben gek op serveerplanken van hout. Terwijl ik deze blogpost type kijk ik de keuken in en tel ik al minimaal 8 houten serveerplanken. Maar er is altijd ruimte voor meer. En hoe tof zijn deze serveerplanken Canal House van esdoorn hout, gebaseerd op de Amsterdamse gevelhuizen? Van Nederlandse bodem, super leuk om in de keuken als accessoire te plaatsen of te gebruiken tijdens een uitgebreid zondags ontbijtje of tijdens de borrel met vrienden.

Wooden Amsterdam Canal House - InteriorTwin

Een lichtpuntje van hout

De lampen van it’s about RoMi zijn één van mijn favorieten. In huis hangt al de wandlamp Glasgow, maar de tafellamp Seattle komt ook op mijn verlanglijstje. Met de basis van hout en de stolp van glas is er een mooie combi ontstaan tussen een natuurlijk product en een modern design. Door er een originele lamp in te plaatsen heb je een stoere lamp voor in de woonkamer of slaapkamer.

its about RoMi Seattle - InteriorTwin

Natuurlijke klanken met de Trobla

Geluidsboxen zijn meestal niet mooi. Bij mij staan ze dan ook verstopt achter woonaccessoires in de kamer. Niet echt een ideale oplossing natuurlijk. Deze boxen van Trobla zijn gelukkig wel mooi en mogen een plekje in het zicht krijgen. Een echte beauty, gemaakt van gecertificeerd hout. Trobla is trouwens Sloveens voor hoorn. De Trobla lijkt namelijk een houten speaker, maar is een akoestische klankversterker voor de mobiele telefoon. De Trobla werkt dan ook zonder stroom. Daardoor kan je hem plaatsen waar je zelf wilt, je zou de Trobla zelfs mee kunnen nemen op vakantie.

Vazen van hout

Glazen vazen zie je natuurlijk overal. Hoe origineel is het dan ook om een vaas van hout in je huis neer te zetten? Neem nou bijvoorbeeld deze White Ombre vase van Mango hout, gemaakt door Dassie Artisan. De vaas is al prachtig van zichzelf en heeft niet veel nodig. Door de natuurlijke uitstraling van de vaas staat hij perfect met slechts een simpele bloem of blad naar keuze.

Een wereld van hout

Vinden jullie deze wereldkaart van hout ook niet stoer? De Wooden World Map is in drie verschillende maten te bestellen en is gemaakt van duurzaam hout. De afbeelding wordt er met een laser ingebrand en wat hem extra speciaal maakt is dat je je eigen ontwerp erbij kan laten afdrukken. Zo is hij helemaal uniek! De grootste afmeting is ideaal voor in de woonkamer boven de bank, maar ook de kleinere afmetingen zijn leuk voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of studeerkamer.

Wooden World Map - InteriorTwin

De webshop van Wooden Amsterdam heeft nog veel meer houten producten. Dus neem vooral even een kijkje als je op zoek bent naar een uniek product.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

* Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Wooden Amsterdam.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

2 gedachten over “Uit het juiste hout gesneden – Wooden Amsterdam”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven