Binnenkijken bij Café Stekker (& feestje!)

Binnenkijken bij Café Stekker (& feestje!)

Café Stekker - InteriorTwin

Deze keer kijken wij binnenkijken bij café Stekker. Café Stekker is het favoriete café van mijn man en mij voor een lekkere lunch, verkoelend drankje of heerlijke (en goedkope) avondhap. Dat zij nog geen 200 meter van ons huis vandaan zitten is natuurlijk mooi meegenomen : ) Maar voor iedereen die in Arnhem is voor een dagje shoppen of iets anders leuks, is Café Stekker een aanrader. Het is ongeveer 1o minuten lopen vanaf het centrum en onderweg kom je voorbij een prachtig authentiek pleintje en ander moois, dus de wandeling is absoluut geen straf.

 Café Stekker - InteriorTwin

Café Stekker - InteriorTwin

Café Stekker - InteriorTwin

Café Stekker

Café Stekker wordt gerund door Hester en Charis.  Zij kennen elkaar via cateringklussen en besloten samen Café Stekker te beginnen. Op het menu staan lekkere sandwiches, tosti’s, salades, quiches en meer. En als je een echte zoetekauw bent zoals ik dan moet je de taartjes vooral niet overslaan. De inrichting van het pand is lekker licht met frisse kleuren, veel hout en industriële invloeden. Ik hou ervan! Ook wordt er elke keer een andere kunstcollectie tentoongesteld.

Naast dat je heerlijk kunt eten en drinken bij Café Stekker, worden er ook regelmatig evenementen georganiseerd. Zo wordt er op het plein naast het cafe 1 keer in de 2 maanden een markt, Wisselstroom, georganiseerd. De volgende editie is op 18 juni a.s. Op deze markt is een hoop te zien en te doen op het gebied van kunst, design, eten en drinken.

Ook worden er bij Stekker regelmatig bierproeverijen georganiseerd. Volgens manlief een echte aanrader. De bieren worden gecombineerd met de lekkerste hapjes. Hester en Charis hebben het idee om in de toekomst ook wijnproeverijen te gaan organiseren. Dat is iets meer mijn ding dan bier, dus daar sluit ik dan vast wel een keertje bij aan : )

Café Stekker - InteriorTwin

Café Stekker - InteriorTwin

Café Stekker - InteriorTwin

Tijd voor een feestje

Manlief en ik zijn ongeveer 1,5e maand na elkaar jarig. Ik vind het altijd een enorm gedoe om onze verjaardagen te vieren, want perfectionist als ik ben moet het huis er tiptop uitzien en sta ik op de dag van het feest de hele dag in de keuken hapjes te bereiden. Daar hadden we dit jaar een keer geen zin in en we besloten het anders te doen.

Hester en Charis wilden speciaal voor ons op zondag open gaan. Zij zorgden voor de hapjes en drankjes en hebben het mogelijk gemaakt dat wij een keer helemaal konden genieten van ons feestje. We hadden ook geluk met een warme zomerse dag en hebben heerlijk buiten kunnen zitten met onze familie en vrienden.

Café Stekker - InteriorTwin

Café Stekker - InteriorTwin

Café Stekker - InteriorTwin

Café Stekker - InteriorTwin

Kortom, voor ‘onze’ buurt is het café een echte aanwinst, maar ook als je niet uit de buurt komt is café Stekker ook een aanrader!

En laat je het mij weten als je in de buurt bent? : )

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

2 Comments

  1. Finley schreef:

    Wat een onwijs slim idee! Ze hebben leuk interieur bij cafe stekker, die taarten zien er ook goed uit. Denk dat jullie je wel vermaakt hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *