Binnenkijken bij Sonsbeek Bed & Breakfast

Binnenkijken bij Sonsbeek Bed & Breakfast

sonsbeekbedandbreakfast - InteriorTwin

Ilse Witjes en ik volgen elkaar al een tijdje op Instagram. Ze schreef zelfs al een keer een gastblog voor mij, waarin ze uitlegde hoe je zelf een kapstok in minimalistische stijl maakt. We wonen allebei in Arnhem, maar hadden elkaar nog nooit ontmoet.

Het was de hoogste tijd om elkaar een keer #irl te ontmoeten. Natuurlijk nam ik mijn fototoestel mee om foto’s te maken van haar super schattige B&B. Kijken jullie mee?

Sonsbeek Bed & Breakfast

Ilse runt Sonsbeek Bed & Breakfast. Een schattige, romantische huisje bij haar achter in de tuin. De ligging is perfect, namelijk recht tegenover Park Sonsbeek, op 5 a 10 minuten lopen van het centrum en het station. Bij binnenkomst valt mij meteen op hoeveel aandacht er aan de styling is besteedt. Schattige kussentjes en lieve schilderijtjes zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt.

sonsbeekbedandbreakfast - InteriorTwin

sonsbeekbedandbreakfast - InteriorTwin

In de B&B is een kleine eethoek waar al een prachtige bos bloemen klaar staat. En is de open haard niet sfeervol? Het lijkt mij heerlijk romantisch om hier in de winter met je partner voor te kruipen en op te warmen na een lange wandeling of shopmiddag.

sonsbeekbedandbreakfast - InteriorTwin

sonsbeekbedandbreakfast - InteriorTwin

Ook is er een hoekje om koffie en thee te zetten. De romantische stijl is hier doorgevoerd met een authentieke wastafel en schattig servies.

sonsbeekbedandbreakfast - InteriorTwin

Zelfs bij de deur naar de badkamer is er aandacht besteedt aan de styling. Een ouderwetse deur, prachtig! Via de roze trap ga je naar het slaapgedeelte. Er is hier slim met ruimte omgegaan, want onder het bed zit namelijk een bergruimte. Ik zou alleen niet te diep in het glaasje kijken als je ‘s avonds deze trap nog moet opklimmen : )

sonsbeekbedandbreakfast - InteriorTwin

sonsbeekbedandbreakfast - InteriorTwin

Ook buiten ziet het er weer schattig uit met een zitgedeelte waarbij de kussens in dezelfde stijl zijn als de kussens binnen. En met het groen erbij ziet het er extra sfeervol uit.

sonsbeekbedandbreakfast - InteriorTwin

Zie jij jezelf al slapen in dit schattige huisje? Voor 65 euro per nacht, of 75 euro inclusief ontbijt, kan je hier al overnachten. Ilse heeft een aanbieding voor alle lezers van InteriorTwin. Boek je namelijk een huisje voor de periode juni 2017 dan krijg je een fles rode of witte wijn kado bij je reservering! Vermeld bij je reservering dat je n.a.v. deze blogpost boekt en dan regelt Ilse de rest. En als je dan toch in Arnhem bent, sla dan vooral deze winkels niet over.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

* Vind je het leuk als ik ook een keer bij jou kom binnenkijken? Stuur mij dan gerust een mailtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *