5 favorieten van Design House Stockholm - www.interiortwin.com

5 favorieten van Design House Stockholm

Kennen jullie het merk Design House Stockholm al? Ik durf het bijna niet toe te geven, maar ik kende het merk dus nog niet. Tijdens een avondje online shoppen kwam ik dit merk tegen en ik was op slag verliefd.

Ik ben vast niet de enige die nog nooit van dit merk gehoord heeft en het leek mij dan ook leuk om mijn 5 favoriete Design woonaccessoires van Design House Stockholm met jullie te delen. Wie weet kan ik jullie ook verliefd laten worden op dit mooie merk. En scrol vooral even door, want mijn favoriet heb ik als laatste genoemd.

1. Björk Pouf

Bjork pouf

Is de Björk Pouf niet gaaf? De zachtgrijze stof gecombineerd met een stoer leren greepje, ik hou ervan! Ideaal om als extra zitplek te gebruiken als je gasten over de vloer hebt. En is je bezoek weer weg, dan zet je de poef weer makkelijk aan de kant en is het een echte eyecatcher in huis.

2. Night Light kaarsenhouder

night light - design house stockholm

Ik ben gek op kaarsenhouders. Ik heb er al minstens 10, maar wat mij betreft is de verzameling nog lang niet compleet. Want hoe leuk is het om op een zwoele zomeravond de tuin te verlichten met kaarslicht? De Night Light kaarsenhouder zou een perfecte aanwinst zijn om aan mijn verzameling toe te voegen!

3. Fia Karaf

fia karaf - design house stockholm

Frisdrank in huis is hier een absolute no-go. Wij hebben wel eens onze zwakke momenten dat we hiervan afwijken, maar veel liever maken wij een karaf met fruitwater. Mijn favoriet is heel simpel: munt met een paar schijfjes limoen en citroen. En eigenlijk is het ook veel lekkerder dan een glas cola of andere frisdrank. Maar hoe leuk zou het zijn om het fruitwater uit een design karaf te schenken? Dat maakt het nog specialer en daarmee ook lekkerder. De Fia Karaf staat daarom absoluut in mijn top 5.

4. Cord Lamp

cord lamp design house stockholm

De Cord Lamp laat zien hoe simpel een lamp eigenlijk kan zijn. De lamp bestaat enkel uit een snoer en een peer. Door in het ontwerp te spelen met het snoer lijkt het net of de lamp zweeft. Wat zou deze lamp gaaf staan in een minimalistisch interieur. Ik kan niet wachten om deze lamp een keer in een interieuradvies te verwerken!

5. Greenhouse Kas

Greenhouse kas design house stockholm

Last but not least, de greenhouse kas. Hoe stoer is dit? Met de greenhouse kas kan je je eigen binnentuin in huis creëren. Hij past helemaal bij de trend Urban Jungle. De kas is door de strakke lijnen minimalistisch en eenvoudig van vorm. Maar juist door deze te vullen met het mooiste groen creëer je een warm en natuurlijk effect in huis.

Ik droom nog even verder van al dit moois.

Wat is jullie favoriete merk Design meubels? Hebben jullie nog een tip voor mij welk merk ik niet mag missen?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

*Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

2 gedachten over “5 favorieten van Design House Stockholm”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven