Online shoppen: mijn wishlist

Online shoppen: mijn wishlist

interiortwin my wishlist

Ik ben met shoppen best wel impulsief. Ik vind iets mooi of niet mooi. Als ik iets mooi vind, het budget heb en vind dat ik het mag kopen dan kan ik heel snel beslissen. Grote aankopen overleg ik natuurlijk wel met manlief, maar gelukkig zijn we het daar bijna altijd wel over eens.

Het gebeurt natuurlijk ook weleens dat ik iets mooi vind, maar het budget even niet heb om iets te kopen. Omdat ik zo impulsief ben vergeet ik alleen bijna altijd weer wat ik wilde kopen. Ik heb de volgende maand mijn budget dan alweer aan iets anders besteed. Een wishlist heb ik dan ook eigenlijk bijna nooit. Best wel jammer, want hoe lekker is het om iets van je wishlist af te kunnen strepen wat je eindelijk gekocht hebt?!

Mijn wishlist

Voor de verandering heb ik ook een keer een wishlist gemaakt. En wel één met een speciale reden. Met het nieuwe jaar en de goede voornemens heb ik eigenlijk wat extra motivatie nodig. Een tijdje geleden deelde ik mijn goede voornemens met jullie. Om heel eerlijk te zijn waren dat niet al mijn goede voornemens. Op persoonlijk gebied heb ik er nog een paar. Door mijn gezondheidsproblemen en de bijbehorende stress ben ik het afgelopen jaar teveel aangekomen, beweeg ik te weinig en drink ik eigenlijk iets meer dan ik zelf zou willen. Tijd om daar wat aan te gaan doen dus! Ik merk alleen dat het mij best wat moeite kost om mij aan mijn goede voornemens te houden. Om voor wat extra motivatie te zorgen wilde ik mijzelf ook graag belonen door dingen van mijn wishlist te mogen kopen.

interiortwin wishlist

KAAT Amsterdam Plaid € 34,95  – Kussens: Whkmp’s OWN € 39,95 per stuk (alles van Wehkamp)

Waarom deze spullen nu wel op mijn wishlist belanden

Voor het samenstellen van mijn wishlist heb ik weer een heerlijk avondje achter de laptop doorgebracht om op zoek te gaan naar leuke accessoires. Ik kwam een aantal dingen tegen die ik al heel vaak heb gezien en in mijn virtuele winkelmandje heb gestopt. Uiteindelijk besloot ik het dan niet te kopen omdat ik het of niet nodig had of het budget niet had. Goede reden om het nu op mijn wishlist te zetten en mijzelf er mee te belonen als ik mij aan mijn gestelde doelen hou dus!

interiortwin wishlist

Met de klok mee: Vtwonen metalen letter € 18,08 (Fonq) – Palm € 59 (123kamerplanten – Vaas Silent van Muuto € 35 (Fonq) – Opbergdoos Whkmp’s Own € 14,95 (Wehkamp) – Poef Whkmp’s Own € 89,95 (Wehkamp)

Zoals jullie kunnen zien is mijn wishlist nogal lang geworden, haha. En de prijzen variëren ook nogal van de producten op mijn wishlist. Ik weet dus niet of alles even haalbaar is. Ik moet natuurlijk ook nog eerst mijn doelen zien te halen!

interiortwin wishlist

met de klok mee: By-Boo vloerkleed Teddy € 99 (Gigameubel) – Woood vakkenkast Meert € 99 (Wehkamp) – Ferm Living Plant Box € 199 (Detafelvan10) – Kledingrek Stoer € 499 (Gigameubel)

Als jullie één van bovenstaande items in mijn huis zien staan dan weten jullie dat ik een doel heb gehaald!

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *