Online shoppen: Eyoba + een giveaway

Online shoppen: Eyoba + een giveaway

eyoba interiortwin

Ik heb weer een nieuwe online winkel ontdekt die ik graag met jullie wil delen. Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe lamp kwam ik op de site van Eyoba terecht. Bij Eyoba vind je eetkamerstoeleneettafels, kasten, bedden, verlichting en nog veel meer leuks.

Ik was dus op zoek naar een nieuwe lamp. In onze woonkamer hadden we namelijk alleen nog wat basisverlichting en dat was echt te weinig. Best stom, ik heb geen enkele moeite een goed verlichtingsplan voor klanten te maken, maar in mijn eigen huis heb ik het niet op orde. Ik wilde o.a. nog graag een tafellamp voor naast de tv. Uiteindelijk heb ik de perfect lamp gevonden, de Reader tafellamp van Zuiver!

eyoba interiortwin

De lamp

Ik was meteen verkocht toen ik de strakke lijnen van het statief en de ‘koddige’ kap van de lamp zag. De lamp oogt een beetje als een bureaulamp, maar is veel meer dan dat.  Voor nu staat hij perfect bij mijn nieuwe poster, dit hoekje is helemaal af. En het belangrijkste natuurlijk, hij geeft mooi licht waardoor het tekort aan licht in deze hoek nu ook is opgelost. Door het formaat, de lak in mat wit en de vorm is hij perfect te gebruiken als tafellamp, lamp voor op het nachtkastje of, natuurlijk, voor op het bureau. Ik heb het al even uitgeprobeerd en hij staat op veel meer plekken mooi. Het kan dus zomaar dat ik een keertje last krijg van veranderdrang en dat hij een ander plekje krijgt!

eyoba interiortwin

eyoba interiortwin

Op de site van Eyoba zag ik bij accessoires ook nog een hoop leuke kussentjes staan. En zoals jullie wel weten heb ik nooit genoeg kussentjes. Het grijze sierkussen ‘ Davide’ van Dutch Decor belandde dus ook nog in mijn winkelmandje. Het kussentje staat overal goed door zijn eenvoud in kleur, maar door de speelse lusjes geeft hij toch een spannend effect. Ik gok dat jullie dit kussentje dus nog wel in meerdere hoeken in huis gaan tegenkomen!

eyoba interiortwin

Giveaway

En nu heb ik leuk nieuws, ik mag namens Eyoba één grijs sierkussen ‘Davide’ van Dutch Decor weggeven!

eyoba interiortwin

Wat moet je doen om kans te maken op sierkussen ‘ Davide’ ?

  • Volg mij en Eyoba op Instagram
  • Deel de actiefoto op Instagram met de #eyobailsegiveaway

Op 22 januari 2017 maak ik de winnaar bekend.

Succes allemaal!

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

* Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Eyoba.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *